Uzman Üye
opencarttan anlamam ama sql yedeği çıkartıp geçebilirsin direkt diye düşünüyorum.
databese için config dosyası illa ki vardır ordan bilgileri ayarlarsın
Dosyaları al sql yedek al hosting içine at geç sql import etmeyi unutma ayrıca prestashop daha iyi gibi
hosting aldığında da ayar yapabiliyorsun hocam kasma bu kadarteşekkür ederim hocam siz bu işin üstadısınız natro hostingi düşünüyorum önerir misiniz. Birde prestashop a baktım ücretli olduğu için pek iç açıcı değil zaten tekstil firması üzerine kurulu bir site olacak satışı bol olsa belki olabilir ama şuan wampserverde herşey hazır ama hostu alınca nasıl aktarım yapacam bilemiyorum
ya kastığım konu wampta kurduğum phpmyadmin kısmında ki root ve yeni veri oluşturdum utfc8 turkish diye bunları hosta nasıl girerim girersem kurduğum hazır sitede nerelerinde oynayış gösterecem. ilkkez opencarta bulaştımda ondan soruyorum ve sıkıntılıyımhosting aldığında da ayar yapabiliyorsun hocam kasma bu kadar
teşekkür ederim hocam siz bu işin üstadısınız natro hostingi düşünüyorum önerir misiniz. Birde prestashop a baktım ücretli olduğu için pek iç açıcı değil zaten tekstil firması üzerine kurulu bir site olacak satışı bol olsa belki olabilir ama şuan wampserverde herşey hazır ama hostu alınca nasıl aktarım yapacam bilemiyorum
bence yapabileceğin en iyi şey denemek olacaktırya kastığım konu wampta kurduğum phpmyadmin kısmında ki root ve yeni veri oluşturdum utfc8 turkish diye bunları hosta nasıl girerim girersem kurduğum hazır sitede nerelerinde oynayış gösterecem. ilkkez opencarta bulaştımda ondan soruyorum ve sıkıntılıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?