OpenCart Yardım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
7 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar, Wampserverime www adına klasör açıp OpenCart kurulumu yaptım içerisine tema yükledim ürünleri katalogları aklınıza gelecek herşeyi bitirdim tamamladım sadece sanal pos kurulumu kaldı. Şimdi size sorum şu şekildedir;
  1. Şuanda ki sitemin host süresinin bitmesini bekliyorum e-ticaret hostu alacağım.
  2. Domainim var zaten.
Sorum şu şekildedir; domainimi alacağım host üzerine transfer ettireceğim, host e-ticaret paketi olacak. Ben bu wampa kurduğum siteyi phpMyAdmin den root ismiyle şifresiz şekilde kurmuştum. Ben bunları hatasız şekilde nasıl hostuma aktarabilirim yani kurulumunu kolayca yapıp hemen kullanmaya başlayabilir miyim?
Opencart kullanıcılarından destek bekliyorum.

RAS
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
opencarttan anlamam ama sql yedeği çıkartıp geçebilirsin direkt diye düşünüyorum.
databese için config dosyası illa ki vardır ordan bilgileri ayarlarsın

Uzman Üye
7 HİZMET YILI
opencarttan anlamam ama sql yedeği çıkartıp geçebilirsin direkt diye düşünüyorum.
databese için config dosyası illa ki vardır ordan bilgileri ayarlarsın

ya işte hostinge kendi wampserverimde ki bilgileri tekrar nasıl kuralbilirim mesela ben sql ya utfc8 türkçe olarak kurup adını opencart yazmışım ama hostta bu ayarlar nasıl ilerler onu bilemedim

ioz

^^
Kurucu
Ödüller
22
Sosyal
10 HİZMET YILI
Dosyaları al sql yedek al hosting içine at geç sql import etmeyi unutma ayrıca prestashop daha iyi gibi

Uzman Üye
7 HİZMET YILI
Dosyaları al sql yedek al hosting içine at geç sql import etmeyi unutma ayrıca prestashop daha iyi gibi

teşekkür ederim hocam siz bu işin üstadısınız natro hostingi düşünüyorum önerir misiniz. Birde prestashop a baktım ücretli olduğu için pek iç açıcı değil zaten tekstil firması üzerine kurulu bir site olacak satışı bol olsa belki olabilir ama şuan wampserverde herşey hazır ama hostu alınca nasıl aktarım yapacam bilemiyorum

RAS
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
teşekkür ederim hocam siz bu işin üstadısınız natro hostingi düşünüyorum önerir misiniz. Birde prestashop a baktım ücretli olduğu için pek iç açıcı değil zaten tekstil firması üzerine kurulu bir site olacak satışı bol olsa belki olabilir ama şuan wampserverde herşey hazır ama hostu alınca nasıl aktarım yapacam bilemiyorum
hosting aldığında da ayar yapabiliyorsun hocam kasma bu kadar :D

Uzman Üye
7 HİZMET YILI
hosting aldığında da ayar yapabiliyorsun hocam kasma bu kadar :D
ya kastığım konu wampta kurduğum phpmyadmin kısmında ki root ve yeni veri oluşturdum utfc8 turkish diye bunları hosta nasıl girerim girersem kurduğum hazır sitede nerelerinde oynayış gösterecem. ilkkez opencarta bulaştımda ondan soruyorum ve sıkıntılıyım :D

ioz

^^
Kurucu
Ödüller
22
Sosyal
10 HİZMET YILI

prestashop eklentileri temaları ücretli ayrıca sanal pos u ücretsiz iyzico sağlıyor iyzico ile sanal pos yapabilirsin sistem olarak ücretsiz bir script.

Uzman Üye
7 HİZMET YILI
hocam şimdi prestashop sizden sonra bayağı araştırdım şimdi tema ve eklentilerde biraz sıkıntılı ücretleri var. opencarta biraz odaklandım şuan her sistem hazır host kiranın sürecinin bitmesini bekliyorum. yine size teşekkür ederim ilgi ve alakanız için .

RAS
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
ya kastığım konu wampta kurduğum phpmyadmin kısmında ki root ve yeni veri oluşturdum utfc8 turkish diye bunları hosta nasıl girerim girersem kurduğum hazır sitede nerelerinde oynayış gösterecem. ilkkez opencarta bulaştımda ondan soruyorum ve sıkıntılıyım :D
bence yapabileceğin en iyi şey denemek olacaktır :D

Üye
6 HİZMET YILI
opencart ile tema hazırlayıp aynı zamanda sata biri olarak sql yedeğini aldıkdan sonra geri kalan işlemi rahatlıkla yapa bilirsin yönetim panelinde sql yüklemen için gerekli modül bulunmaktadır. Yinede takıldığın bir yer olursa zamanım ve elimden geldikçe yardımcı olmaya çalışırım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...