OpenCV ve Tesseract

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bizler tanrının yetim çocuklarıyız
Ultra Üye
Ödüller
13
10 HİZMET YILI
Merhabalar, yazılımcı arkadaşlardan bir bilgi almak istiyorum. OpenCV ve Tesseract ile çalışan bir yazılımım var. Bu yazılımı kütüphaneme OpenCV ve Tesseract eklemeden çalıştırabilir miyim?
Release sorunsuz çalışyıor fakat her bilgisayarda sadece .exe indirerek çalışsın istiyorum fakat opencv ve tesseract olmayan bilgisayarlarda haliyle hata veriyor. Bunu nasıl çözebilirim bir bildiğiniz method var mı?

Kütüphaneme OpenCV ve Tesseract eklemediğim zaman verdiği hatalar:
opencv_world455.dll bulunamadı
sfml-graphics-g2.dll bulunamadı
sfml-window-2.dll bulunamadı
sfml-system-2.dll bulunamadı

Sonuç olarak; Yazılımı exe olarak dağıtacağım için bu 2 kütüphaneyi exe dosyama statik olarak bağlamak istiyorum bunun için ne yapmam gerekli

Adsız.png

"Gereksiz mesajlar raporlanacaktır."

Moderatörün son düzenlenenleri:
Ey yüce yaradan bana fantastik bir hayat yaşattın.
Emektar Üye
Ödüller
18
10 HİZMET YILI
Galiba dediğiniz işlemi ILMerge ile yapabiliyorsunuz. Daha önce denemedim fakat araştırdığım kadarıyla çalışacak bir yöntem gibi gözüküyor. Muhtemelen Visual Studio içinde de eklemesi vardır fakat onu bulamadım. YouTube videosunda anlatım var ve diğer link indirme için.

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

bizler tanrının yetim çocuklarıyız
Ultra Üye
Ödüller
13
10 HİZMET YILI
Galiba dediğiniz işlemi ILMerge ile yapabiliyorsunuz. Daha önce denemedim fakat araştırdığım kadarıyla çalışacak bir yöntem gibi gözüküyor. Muhtemelen Visual Studio içinde de eklemesi vardır fakat onu bulamadım. YouTube videosunda anlatım var ve diğer link indirme için.

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Hocam çok teşekkür ederim ILMerge ile dll'ler exe nin içine gizlendi ve tek exe halinde sorunsuz çalışıyor. ILMerge'nin güncel bir sürümü yok bu yüzden bulmakta zorlandım fakat sonuç olarak oldu ve şimdi sadece farklı bir bilgisayarda deneyeceğim. çok sağolun
xxa.png

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...