14 Haz 2019 #1 depressed D Onaylı Üye Katılım 7 Mar 2019 Mesajlar 148 Tepki puanı 9 Ödüller 9 7 HİZMET YILI Merhaba arkadaşlar emülatör yüklerken opengl hatası alıyorum konuyla ilgili bilgisi olan biri yardımcı olabilirse sevinirim.. not driverlar güncel Ekli dosyalar Adsız.png 94.5 KB · Görüntüleme: 42
Merhaba arkadaşlar emülatör yüklerken opengl hatası alıyorum konuyla ilgili bilgisi olan biri yardımcı olabilirse sevinirim.. not driverlar güncel
14 Haz 2019 #2 loadLo0t Süper Üye Katılım 22 Ara 2015 Mesajlar 1,113 Çözümler 9 Tepki puanı 726 Ödüller 12 10 HİZMET YILI mumu söndür bi de öyle dene, şaka şaka hiç sebepsiz yere raporla ban yememe gerek yok. Googlea OpenGL2.0 fix yaz ilk çıkan fideoyu izle. Oyla 0 Olumsuz oyla
mumu söndür bi de öyle dene, şaka şaka hiç sebepsiz yere raporla ban yememe gerek yok. Googlea OpenGL2.0 fix yaz ilk çıkan fideoyu izle.
14 Haz 2019 Konuyu başlatan #3 depressed D Onaylı Üye Katılım 7 Mar 2019 Mesajlar 148 Tepki puanı 9 Ödüller 9 7 HİZMET YILI Dedimdedick' Alıntı: mumu söndür bi de öyle dene, şaka şaka hiç sebepsiz yere raporla ban yememe gerek yok. Googlea OpenGL2.0 fix yaz ilk çıkan fideoyu izle. Genişletmek için tıklayın ... emülatörü yükleyemiyorum ki kurulduğu klasöre opengl dostası atayım faydası olmadı. yine de teşekkürler Oyla 0 Olumsuz oyla
Dedimdedick' Alıntı: mumu söndür bi de öyle dene, şaka şaka hiç sebepsiz yere raporla ban yememe gerek yok. Googlea OpenGL2.0 fix yaz ilk çıkan fideoyu izle. Genişletmek için tıklayın ... emülatörü yükleyemiyorum ki kurulduğu klasöre opengl dostası atayım faydası olmadı. yine de teşekkürler