OpenGL Güncelleme?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Öncelikle uzun süreden sonra iyi akşamlar. Mumu diye bi emulator var bilirsiniz belki update istiyordu fakat anlamadığım bi şekilde mumu üzerinden updateliyemedim sitesine girip yeniden indirdim bu kez ise OpenGL in sürümünün en az 2.0 olması gerektiğini söyledi ve başka bir şekilde yükleyemedim. Nette araştırdım ama microsoft supporttan bile yardımcı olamadılar bi ses dosyası ve bi ppt dosyası vardı verdikleri linkte. OpenGL i nası güncelleyebileceğimi bilen bir arkadaş var ise yardımcı olabilir mi?
1528142773962.png

⭐ Perfo ⭐
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Dostum Kimse Sana Cevap Vermemiş Konun Sürekli Karşıma Çıkıp Gözüme Batıyordu Birileri Cevap Verir Diyordum Ama Kimse Cevap Vermemiş :D Benim de Bildiğim Bir şey Yok Mâlesef. İnternet Üzerinden Araştırma Yapabilirsin.. Başarılar Dostum.

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Dostum Kimse Sana Cevap Vermemiş Konun Sürekli Karşıma Çıkıp Gözüme Batıyordu Birileri Cevap Verir Diyordum Ama Kimse Cevap Vermemiş :D Benim de Bildiğim Bir şey Yok Mâlesef. İnternet Üzerinden Araştırma Yapabilirsin.. Başarılar Dostum.
Gözümüz Yaşlı ;( Sağolasın :D

aka panic.rs
Kurucu
Ödüller
22
Sosyal
10 HİZMET YILI
neden opengl ? Directx modunda çalıştırması lazım benim bildiğim.

Uzman Üye
Ödüller
6
Sosyal
8 HİZMET YILI
OpenGL isn't software so it cannot be upgraded as though it were. Yes, it's provided by your video card driver, but be aware that the highest OpenGL version you can have is the highest supported by your video card. If you need higher, you need a new video card.

üzgünüm :(

Üye
8 HİZMET YILI
Opengl Güncellenen Bir Şey Değildir Ekran Kartı Desteğidir

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Opengl Güncellenen Bir Şey Değildir Ekran Kartı Desteğidir
Dostum haklısın ama eskiden aynı pcde kullanabiliyordum. hatta update ile falan gelmiştir diye eski sürümü arkadaştan isteyip kurdum fakat sonuç aynı..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...