Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
kullanıyorum. İlk başlarda Chrome'dan yavaştı ancak şimdi tekrar karşılaştırdım Opera daha hızlı ek olarak Instagram, whatsapp uygulamarı da var pc'den arkadaşlara dosya, foto atabiliyorum. Ücretsiz olan oyunları gösteriyor; yeni çıkacak oyunları gösteriyor. Kendinden VPN'i var reklamsız. Ram kısıtlaması var Chrome gibi rami sömürmüyor. Virüslü sitelerde uyarıyor vs. vs. Biraz reklamcılık yaptık ama baya öneririm. Ancak PC'in çok eskiyse memnun kalmazsın çünkü fazla özellikleri var ve onları yüklerken zorlanabilir.
Normalde opera'da bulunan tüm özellikler var bunun dışında İşlemcinin , Ram'in ve internetin kullanımına sınır koyabiliyorsun ek olarak Gaming köşesi var oradan da indirimde veya bedava olan oyunlraı görüntüleyebiliyorsun.
Gayet güzel ve çok iyi bedava oyun haberleri yeni oyun tanıtımları dünyadaki haberler vs çok iyi evet bunlara googleye yazıpta bulabiliriz ama bu tarayıcıda gerek yok kendisi gösteriyor bütün oyuncu ekipmanlarımla oyuncu tarayıcısı renk katıyor xd
kanka uzun süredir opera kullanıyordum gx'e geciş yaptım birkaç ay önce aynı hızda hatta daha optimize olduğunu söyleyebilirim yani gaming için kullanmayan adam bile kullanmalı bence