Opera Gx sizce nasıl ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Boşnak Böreğeee
Uzman Üye
7 HİZMET YILI
Sizce nasıl kullanmayı düşünüyorum iyi midir kötü müdür bilenler yazabilir mi ?

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
kullanıyorum. İlk başlarda Chrome'dan yavaştı ancak şimdi tekrar karşılaştırdım Opera daha hızlı ek olarak Instagram, whatsapp uygulamarı da var pc'den arkadaşlara dosya, foto atabiliyorum. Ücretsiz olan oyunları gösteriyor; yeni çıkacak oyunları gösteriyor. Kendinden VPN'i var reklamsız. Ram kısıtlaması var Chrome gibi rami sömürmüyor. Virüslü sitelerde uyarıyor vs. vs. Biraz reklamcılık yaptık ama baya öneririm. Ancak PC'in çok eskiyse memnun kalmazsın çünkü fazla özellikleri var ve onları yüklerken zorlanabilir.

injecting to 0xDEADBEEF
Ultra Üye
Ödüller
13
Sosyal
8 HİZMET YILI
Chrome gibi rami öldürmemesi için bile kullanılır

Süper Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
Normalde opera'da bulunan tüm özellikler var bunun dışında İşlemcinin , Ram'in ve internetin kullanımına sınır koyabiliyorsun ek olarak Gaming köşesi var oradan da indirimde veya bedava olan oyunlraı görüntüleyebiliyorsun.

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
kanka en iyisi zaten opera çok iyi özellikleride var youtubeye yazıp bakabilirsin

Ultra Üye
Ödüller
12
10 HİZMET YILI
Gayet güzel ve çok iyi bedava oyun haberleri yeni oyun tanıtımları dünyadaki haberler vs çok iyi evet bunlara googleye yazıpta bulabiliriz ama bu tarayıcıda gerek yok kendisi gösteriyor bütün oyuncu ekipmanlarımla oyuncu tarayıcısı renk katıyor xd

Efsane Üye
7 HİZMET YILI
Opera GX Amacı Oyunculara Yönelik Ayarlar Olsun Kullanımı Olsun Güzel Yani Tavsiye Ederim

Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
chorome kullanıcısıydım fanatik olarak, opera gx'e geçtikten sonra meğersem chorome traktörmüş.

Üye
5 HİZMET YILI
kanka uzun süredir opera kullanıyordum gx'e geciş yaptım birkaç ay önce aynı hızda hatta daha optimize olduğunu söyleyebilirim yani gaming için kullanmayan adam bile kullanmalı bence

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...