Opera utorrent eklentisi çalışmıyor nasıl düzeltebilirim? [Yardım]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Ya abilerim bende u torrentin eklentisi var operada ama çalışmıyo nasıl kullanacam yardım ederseniz sevinirim internette falan hiç yok anlatan. utorrent easy client o uygulama ama indirmeye çalışıyorum olmuyor neden yardım edin pls.

Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Hocam zaten torrent dosyasını indirip açtıktan sonra utorrent indirmeye başlamıyor mu ?

Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
ya aynen ama babam bana kızmasa ben herzaman programını kullanırım
Baban neden kızsın ? ***** işlemlerinden dolayı bilgisayarda sorun çıkar düşüncesine kapılıyorsan çoğu ***** işi ile uğraşan gruplar kullanımı azaltmamak ve kendilerini kötü duruma sokmak istemediklerinden dolayı zaten sadece kırma işleminde rol oynuyorlar sıkıntı çekeceğini sanmam. Aynı şekilde programı sadece indirme işlemlerinde açık tut arka planda çalışmasın ki babanda birşeyi fark etmesin.

Onaylı Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Baban neden kızsın ? işlemlerinden dolayı bilgisayarda sorun çıkar düşüncesine kapılıyorsan çoğu işi ile uğraşan gruplar kullanımı azaltmamak ve kendilerini kötü duruma sokmak istemediklerinden dolayı zaten sadece kırma işleminde rol oynuyorlar sıkıntı çekeceğini sanmam. Aynı şekilde programı sadece indirme işlemlerinde açık tut arka planda çalışmasın ki babanda birşeyi fark etmesin.
Keşke öyle olsa denetim masasına gündelik bakıyo m*

Herkesin menfaatince kankisin bu hayatta.
Süper Üye
8 HİZMET YILI
Yahu onunla ugraşacana git kendisini indir gittsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...