Opera virus

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
GOD
Süper Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
Merhaba 1 yıldan itibaren Opera kullanıyorum şöyle salak reklamlar cıkıyor bırcok virüs programı denedım Zemana gibi ama hiçbirşey bulmadı
by BWPlayer yazısı heryerde cıkıyor
önerebileceğiniz virüs programı varmı ?
1550682994961.png

Opera Eklentilerim :
1550683090302.png

Ekli dosyalar

• 1550683076742.png
    1550683076742.png
    1.4 KB · Görüntüleme: 31
AMATÖR TASARIMCI
Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
malwarebytes site kısmınadn yap
Post automatically merged:

site kısmındaki herşeyi sil

Banlı Üye
7 HİZMET YILI
stands VPN Uzantısını Ekle Onları Blockluyor Ve Blocklanmayanları Elements Özelliği İle Blokluyor 1.5 Yıldır Kullanıyorum Çok Rahat. Ve Ücretsiz Uzantı!

GOD
Süper Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
stands VPN Uzantısını Ekle Onları Blockluyor Ve Blocklanmayanları Elements Özelliği İle Blokluyor 1.5 Yıldır Kullanıyorum Çok Rahat. Ve Ücretsiz Uzantı!

1550683467337.png

Bunu engeller mi ?
Her b*kta cıkıyor sinir oldum artık kapanmıyorda bu arada operanın kendi özelliği değil bu attıgım resimdeki virüs kapanmıyor

Griffin Premium
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Harbiden napacaz bunu tesadüfe bak :D

1550683553054.png

Bu arada sadece bu sitede çıkıyor

Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
IObit Malware ile bi tarama yapabilir misin muhtemelen virüsü tespit edecektir bulamasa çözüm için bir kaç makale göndereceğim. Tarayıcıyı silip yüklemek çözüm olmaz chrome kullanıyor olsan chromeda da çıkacaktır :D

Dans edecekler,şarkı söyleyecekler,can verecekler.
Seçkin Üye
8 HİZMET YILI
Bir yıldır opera kullanıyorum böyle bir şey ile karşılaşmadım. Eklenti sebebiyle oluyordur. Bildirim için bir şey yapamazsın. AB yasası ile ilgili o. İzin istemek zorundalar.

GOD
Süper Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI

Ekli dosyayı görüntüle 15932

Bak bunu yenı gordum sadece bu sitede cıkıyor bu sitenin bir ayarı mı ?

+Sadece reklam bu sitede cıkıyor İzin ver Reddet bu sitede değil heryerde cıkıyor

je vole dans l espace
Griffin Premium
Ödüller
11
8 HİZMET YILI

Ekli dosyayı görüntüle 15932

Pc'nde BWPlayer isimli bir program varsa sil opera'nın dosya konumundan uzantılarına gir herşeyi sil

+Sadece bu sitede cıkıyor İzin ver Reddet bu sitede değil heryerde cıkıyor
Aaa evet hatırladım ben bu virüsü benim chromemede bulaşmıştı ben şöyle çözmüştüm ; syste.m32 klasörümün işinde bir ijlgh.js gibi yabancı bir dosya vardı ve bende bu dosyayı silip tekrar yüklemiştim düzelmişti, Peki sende böyle bir dosya varmı bilmiyorsan Firefox'u sil ve 1 saat falan bekle eğer bir uyarı kutucuğu gelirse o kutucuğu : C diskinin içinde arat ve o dosyayı silip aynı isimde bir dosya aç bu kadar :)

GOD
Süper Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
Pc'nde BWPlayer isimli bir program varsa sil opera'nın dosya konumundan uzantılarına gir herşeyi sil

Aaa evet hatırladım ben bu virüsü benim chromemede bulaşmıştı ben şöyle çözmüştüm ; syste.m32 klasörümün işinde bir ijlgh.js gibi yabancı bir dosya vardı ve bende bu dosyayı silip tekrar yüklemiştim düzelmişti, Peki sende böyle bir dosya varmı bilmiyorsan Firefox'u sil ve 1 saat falan bekle eğer bir uyarı kutucuğu gelirse o kutucuğu : C diskinin içinde arat ve o dosyayı silip aynı isimde bir dosya aç bu kadar :)

Hocam Kaspersky yükledim onu denıyorum olmazsa senın dedıgını yapıcam bu eklentılerı manuel olark sılemezmıyız dosyalarını bulamadım appdatadan

Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Hocam Kaspersky yükledim onu denıyorum olmazsa senın dedıgını yapıcam bu eklentılerı manuel olark sılemezmıyız dosyalarını bulamadım appdatadan
adw cleaner dene bi de :D
görev yöneticisini aç ayrıntılı bi şekilde listeledikten sonra ordan tek tek isimlerini incele ancak öyle bulabilirsin sonra da dosya konumunu aç yaparsın

Ekli dosyalar

• end-malicious-process.jpg
    end-malicious-process.jpg
    94.3 KB · Görüntüleme: 34
Griffin Premium
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Kanser oldum Kaspersky yukledım oda bırsey yapmadı eklentılerı nerden kaldırıcam manuel kaldırmayı bulamadım operada yok galıba dosyakonumuda bulunamıyor
Dostum ben çözümü buldum. Hitmanpro antimalware indirip taratıyorsun. Ne bulduysa hepsini siliyorsun sorun çözülüyor kolay gelsin
TEKRAR ÇIKMAYA BAŞLADI DENEME

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...