Tasarımı açısından öyle deniliyor, daha çok oyunculara hitap ediliyor ve bir kaç özelliği var kendiliğinden vpn , sürekli güncel oyun haberleri vs.oyun tarayıcı nın amacı ney ki?
ben uzun zamandır kullanıyorum pc orta seviye ama daha bugüne kadar kasma yada drop yaşamadım senin pcden kaynaklı sorun olabilir gayet stabil tarayıcı benceoyun moyun ayağaına ram yiyor gayette kısıtladığınız zamanda çok kötü drop oluyor tarayıcıda zamanında kullandım ancak sildim ve normal operaya geçtim benim kanımca daha iyi düz eopra.
kankam zaten gördüğün üzere limitleyince diyorum limit olayı zaten onu olay yaptı güya sistemim gtx 1050 ti amd ryzen 3 1200e sahip 16 gb ram ilede gayet stabil zaten limitsiz.ben uzun zamandır kullanıyorum pc orta seviye ama daha bugüne kadar kasma yada drop yaşamadım senin pcden kaynaklı sorun olabilir gayet stabil tarayıcı bence
16 gb ramde kısıtlama mı valla güldürdün beni limitleyince evet droplar oluyor ona sözüm yok ama limitsizde iyi kusura bakma yanlış anlaşılma içinkankam zaten gördüğün üzere limitleyince diyorum limit olayı zaten onu olay yaptı güya sistemim gtx 1050 ti amd ryzen 3 1200e sahip 16 gb ram ilede gayet stabil zaten limitsiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?