Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
⭐ Perfo ⭐
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Opera'ya Chrome Eklentileri Kurma

:yazı:

Merhaba dostlarım. Ben baXen
Bu konumda sizlere Opera tarayıcısına, nasıl Google Chrome eklentileri kurarız onu göstereceğim.
Tamamen basit, programsız, hiçbir bilgiye sahip olmadan bu işlemi yapabilirsiniz.
Daha fazla konuşmayayım en iyisi. Aşağıdan "Kullanımı" bölümünden veya da "Videolar" bölümünden nasıl yapıldığını öğrenebilirsiniz.

:kullan:

•Opera tarayıcınızı açın ve opera mağazasına giriniz. (
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
)
•"Eklentileri ara" yazan kutucuğa "install chrome extensions" diye arayıp opera'ya kurun.
•Opera menüsünden "Eklentiler" bölümüne giriniz. (Kısayol: Ctrl+Shift+E)
•Eklediğiniz eklentiyi bulun ve "Arama sayfası sonuçlarına erişime izin ver" yazan tiki açın.
•Google Chrome mağazasına girin. (
)
•"Mağazada arama yap" yazan kutucuğa eklemek istediğiniz uzantının adını yazın.
•Yanında çıkan "Opere'a ekle" butonuna tıklıyoruz.
•Karşınıza çıkan uyarıya "Tamam" deyip kapatıyoruz ve "Eklentiler" sekmesine giriyoruz.
•Eklediğiniz eklentiyi listede buluyoruz ve yanında ki "Yükle" yazan butona tıklayıp onaylıyoruz.

Artık eklenti eklenmiş bulunmakta. İstediğiniz gibi kullanabilirsiniz. Sorun çıkarmayacaktır.

:video:

Videolu anlatım

:indir:

Eklentiyi indirmek için "
"​

MemoryHackers da
Banlı Üye
Sosyal
7 HİZMET YILI
bunun gereği ne açıklarmısın ??

The story about good
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Bu programı biliyordum çok işe yarıyor ancak Opera kullanmıyorum Firefox candır hele old sürümdeki temayı çok seviyorum yenisi o kadar güzel değil , acayip eklenti ve güzel konu bilmeyenlere yarayacaktır eminim .

Süper Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Aslında çoğu eklentinin operaya uyarlanmış versiyonu var ama bu da yarar.

⭐ Perfo ⭐
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
bunun gereği ne açıklarmısın ??
Opera, chrome kadar kullanılmadığı için eklentilere fazla önem verilmiyor. Chrome'da ise sayısız iyisinden kötüsünden eklenti bulunmaktadır. Bu sebepten chrome'da ki eklentileri Opera'ya eklemek gerekebilir. Opera daha hızlı ve daha düşük bellek kullandığı için tercih ediliyor. Chrome kullanmayı reddediyoruz genellikle performansa önem verenler. Bu sebepten dolayı böyle bir şey tanıttım.
Bu programı biliyordum çok işe yarıyor ancak Opera kullanmıyorum Firefox candır hele old sürümdeki temayı çok seviyorum yenisi o kadar güzel değil , acayip eklenti ve güzel konu bilmeyenlere yarayacaktır eminim .
Firefox'un eski sürümü çok güzeldi, katılıyorum. Opera kullanıyorum şuanda ve gayet memnunum. Eklentiler dışında kötü bir yanı yok. Bende böyle bir çözüm bulup yayınlayayım dedim.
Aslında çoğu eklentinin operaya uyarlanmış versiyonu var ama bu da yarar.
Aynen öyle. Ama birçok eklenti opera tarayıcısına uyarlanmıyor. Örneğin videoda da değinmiştim; "VidIQ" programı Opera'da bulunmuyor. YouTube işi ile ilgilenenler için olmazsa olmaz bir şey bu uzantı.

İyi forumlar.

Süper Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Opera, chrome kadar kullanılmadığı için eklentilere fazla önem verilmiyor. Chrome'da ise sayısız iyisinden kötüsünden eklenti bulunmaktadır. Bu sebepten chrome'da ki eklentileri Opera'ya eklemek gerekebilir. Opera daha hızlı ve daha düşük bellek kullandığı için tercih ediliyor. Chrome kullanmayı reddediyoruz genellikle performansa önem verenler. Bu sebepten dolayı böyle bir şey tanıttım.

Firefox'un eski sürümü çok güzeldi, katılıyorum. Opera kullanıyorum şuanda ve gayet memnunum. Eklentiler dışında kötü bir yanı yok. Bende böyle bir çözüm bulup yayınlayayım dedim.

Aynen öyle. Ama birçok eklenti opera tarayıcısına uyarlanmıyor. Örneğin videoda da değinmiştim; "VidIQ" programı Opera'da bulunmuyor. YouTube işi ile ilgilenenler için olmazsa olmaz bir şey bu uzantı.

İyi forumlar.
vidIQ yerine social blade eklentisi vardı onu kullanıyordum neyse iyi bir konu :D

MemoryHackers da
Banlı Üye
Sosyal
7 HİZMET YILI
Yok yani amacım seni sorgulamak değil bilmeyenler anlasın diye

Banlı Üye
7 HİZMET YILI
Çok uzun bir süredir opera kullanıyorum extradan bir eklentiye ihtiyacım olmadı daha, kendi VPN sinden tut para birimi dönüştürmeye, reklam engelleyicisine kadar bir çok özelliği var. ilerde eklenti ihtiyacım olursa diye konuyu köşeye kaydettim geyet yararlı bir konu eline sağlık.

Son düzenleme:
Rumpolis
Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Güzel ve yararlı bir konu paylaşımı olmuş eline sağlık dostum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...