⭐ Perfo ⭐
Ultra Üye
Opera'ya Chrome Eklentileri Kurma

Merhaba dostlarım. Ben baXen
Bu konumda sizlere Opera tarayıcısına, nasıl Google Chrome eklentileri kurarız onu göstereceğim.
Tamamen basit, programsız, hiçbir bilgiye sahip olmadan bu işlemi yapabilirsiniz.
Daha fazla konuşmayayım en iyisi. Aşağıdan "Kullanımı" bölümünden veya da "Videolar" bölümünden nasıl yapıldığını öğrenebilirsiniz.

•Opera tarayıcınızı açın ve opera mağazasına giriniz. (
•"Eklentileri ara" yazan kutucuğa "install chrome extensions" diye arayıp opera'ya kurun.
•Opera menüsünden "Eklentiler" bölümüne giriniz. (Kısayol: Ctrl+Shift+E)
•Eklediğiniz eklentiyi bulun ve "Arama sayfası sonuçlarına erişime izin ver" yazan tiki açın.
•Google Chrome mağazasına girin. (
•"Mağazada arama yap" yazan kutucuğa eklemek istediğiniz uzantının adını yazın.
•Yanında çıkan "Opere'a ekle" butonuna tıklıyoruz.
•Karşınıza çıkan uyarıya "Tamam" deyip kapatıyoruz ve "Eklentiler" sekmesine giriyoruz.
•Eklediğiniz eklentiyi listede buluyoruz ve yanında ki "Yükle" yazan butona tıklayıp onaylıyoruz.
Artık eklenti eklenmiş bulunmakta. İstediğiniz gibi kullanabilirsiniz. Sorun çıkarmayacaktır.

Videolu anlatım

Eklentiyi indirmek için "
Merhaba dostlarım. Ben ba
Bu konumda sizlere Opera tarayıcısına, nasıl Google Chrome eklentileri kurarız onu göstereceğim.
Tamamen basit, programsız, hiçbir bilgiye sahip olmadan bu işlemi yapabilirsiniz.
Daha fazla konuşmayayım en iyisi. Aşağıdan "Kullanımı" bölümünden veya da "Videolar" bölümünden nasıl yapıldığını öğrenebilirsiniz.
•Opera tarayıcınızı açın ve opera mağazasına giriniz. (
Bağlantıları görmek için lütfen
Giriş Yap
)•"Eklentileri ara" yazan kutucuğa "install chrome extensions" diye arayıp opera'ya kurun.
•Opera menüsünden "Eklentiler" bölümüne giriniz. (Kısayol: Ctrl+Shift+E)
•Eklediğiniz eklentiyi bulun ve "Arama sayfası sonuçlarına erişime izin ver" yazan tiki açın.
•Google Chrome mağazasına girin. (
Giriş Yap
)•"Mağazada arama yap" yazan kutucuğa eklemek istediğiniz uzantının adını yazın.
•Yanında çıkan "Opere'a ekle" butonuna tıklıyoruz.
•Karşınıza çıkan uyarıya "Tamam" deyip kapatıyoruz ve "Eklentiler" sekmesine giriyoruz.
•Eklediğiniz eklentiyi listede buluyoruz ve yanında ki "Yükle" yazan butona tıklayıp onaylıyoruz.
Artık eklenti eklenmiş bulunmakta. İstediğiniz gibi kullanabilirsiniz. Sorun çıkarmayacaktır.
Videolu anlatım
Eklentiyi indirmek için "
Giriş Yap
"