OPPO Artık Türkiye'de

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Isse Kun
Emektar Üye
Ödüller
15
Sosyal
9 HİZMET YILI
Reno-Green_large.jpg

OPPO, kullanıcılarına üstün düzeyde hızlı ve daha kapsamlı bir hizmet verebilmek için, global ofisin desteğiyle Çağrı Merkezi hizmetini Türkiye'ye taşıdı.
OPPO kullanıcıları çağrı merkezine "0850 433 67 76 " numarayı Pazartesiden-Cumartesiye 09.00-18.00 saatleri arasında arayarak şehir içi konuşma tarifesinden faydalanarak iletişimde bulunabilirler.
Çağrı merkezinin verebileceği hizmetler ise şu şekildedir; garanti kontrolü, kullanım özellikleri, menü desteği, basit sorunların servise gitmeden telefon hattı üzerinden çözülmesi, teknik destek, teknik servis yönlendirmesi ve teknik servislerde çıkabilecek sorunlar sonrasında servislerle görüşerek çözümlerin organize edilmesi gibi hizmetler .

OPPO Türkiye Genel Müdürü Weijian Zhou: “Türkiye’de gördüğümüz ilgiden memnunuz”

OPPO Türkiye Genel Müdürü Weijian Zhou, “Hizmet anlayışımızla müşterilerimizin kalbini fethetmek için çalışıyoruz” dedi.Daha verimli müşteri deneyimi vaat ederek OPPO Türkiye Çağrı Merkezi'ni hayat geçirdiklerini belirten Zhou, şunları kaydetti: “OPPO olarak bu yılın başında adım attığımız Türkiye pazarında gördüğümüz ilgiden çok memnunuz. Yatırımlarımıza devam ederek, en sevilen markalar arasına adımızı yazdırmayı hedefliyoruz. Kullanıcı deneyiminde fark yaratan bir çağrı merkezi hizmeti büyük önem taşıyor. OPPO olarak, samimi bir yaklaşım felsefesi ile müşterilerimizin sorunlarıyla çok yakından ilgileneceğiz.”

OPPO satış sonrası servis ağını ise bu alandaki en güvenilir firmalar olan Genpa, Kvk ve Ouno A.Ş. iş birlikleri ile Türkiye’de toplam 7 bölgede ve 20 noktada sürdürüyor.​

ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİR Kİ GÜLÜM
Efsane Üye
Ödüller
19
10 HİZMET YILI
Değişik marka denemek iyidir tecrübe olur :D

Doomsday is approaching
Ultra Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
İyi olmuş, telefonları kaliteli.

İnsta ♥ @LazHayalet ♥
Efsane Üye
Ödüller
18
Sosyal
10 HİZMET YILI
bu telefonu görmüştüm kaliteli telefona benziyor ama deneme fırsatı ne zaman olur bilemiyorum

Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Tırt bir marka değil gibi fakat fiyatları biraz yüksek diye hatırlıyorum.

Uzman Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
burdan güzel gözüküyor da bide alıp denemek lazım

Uzman Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Türkiye genelinde popüler markalar ön planda tutulduğu için pek göz önünde bulunacağını zannetmiyorum

Üye
7 HİZMET YILI
teşekkürler
Post automatically merged:

teşekkürler

Cruzian
Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
çinin ıphonesi oppo efsane

Üye
6 HİZMET YILI
performans/fiyat kalitesi ne durumda pek bilgim yok ama OPPO garanti olarak tanıdığım birini çok uğraştırdı. ayıplı mal olarak nitelendirilmesine rağmen servis kabul etmedi işi tüketici hh ne tasımıştı

Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Vergilerimiz yok mu şu vergilerimiz bi telefon kendimize bi telefon hediye alıyoruz :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...