Who you gonna call
Emektar Üye
Nihayet Oppo find X3 serisinin çıkış tarihi sızdırılan posterle belli oldu. Geçen yıl bildiğiniz üzere ülkemizde Oppo find X2 serisi için ülkemize özel şirket tanıtım etkinliği düzenleyip cihazları tüketicilerine kavuşturmuştu. Find X3 serisinin Çin için tanıtım tarihi belirlendi. Serinin fiyatı hakkında bazı bilgilerde sızdırılmıştı. Söylenilene göre serinin en cazip en uygun fiyatına sahip modeli Oppo find X3 Lite, 400 veya 500€ arasında fiyat etiketiyle piyasaya sunulacak. Bunun yanı sıra orta seviye ve üst seviye model için de bilgiler geldi. Neo adlı orta seviye modelin fiyat etiketine 700-800€ arasında olduğu iddia ediliyor. Üst seviye model cihaz da 1000-1200€ fiyat etiketine sahip olacağı iddia edilmekte.
Gelelim ne zaman çıkış tarihi olacağına. Seri, 11 Mart 2021 de çıkış yapacak. Yerel saatle 19.30(tsı 14.30) düzenleneceği yazılan fotoğrafta etkinliğin Çin'de olması bekleniyor. Çin de düzenlenecek olan tanıtım etkinliğinin hemen ardından küresel tanıtımın olacağı da söyleniyor. Find X3 Pro, find X3 cihazlarının öne çıkması X3 Lite, X3 Neo modellerini geride bırakacağı düşünülmekte. Yine bir iddiya göre bu cihazlar Oppo reno 5 Pro Plus, Oppo reno 5G'nin yeniden isimlendirilmiş versiyonu olacağı iddia edilmekte.