-
Bu kullanıcıyla herhangi bir ticari etkileşimde bulunmak istiyorsanız, lütfen forumdan uzaklaştırıldığını unutmayın.
- Yasaklandı
Banlı Üye
70 saat banlanmadan o yüzden oynayabildim değil mi2 maça banlatma garantili hile
dünyanın en kötü hilesi "KARDEŞİM KORUMA BÖLÜMÜ VAR BAK ORDA RANDOM BİŞEYLER YAZIYO KORUMA EHÜHÜHÜHÜ" böyle diyen adamdan mal almak bile sakıncalı70 saat banlanmadan o yüzden oynayabildim değil mi
Hileye skin changer bile koymuyorlar millet banlanmasın diye. Belli etmezsen ban yeme şansın olmayan bir hile. Discordlarına gidip sorabilirsiniz. İsteyene ekran da açarım discord dan.
Kral ban yemedim diyorum anlamıyor musun sen? Hileyi kullandın mı sen?dünyanın en kötü hilesi "KARDEŞİM KORUMA BÖLÜMÜ VAR BAK ORDA RANDOM BİŞEYLER YAZIYO KORUMA EHÜHÜHÜHÜ" böyle diyen adamdan mal almak bile sakıncalı
yok eyw ban yemeye niyetim yokKral ban yemedim diyorum anlamıyor musun sen? Hileyi kullandın mı sen?
Sıkıntın var mı hocam acaba? Varsa söyle ciddiye almayayım.yok eyw ban yemeye niyetim yok
ban yemek istemiyorum ancak anladığım kadarıyla orbit alıcak zekaya sahipsinSıkıntın var mı hocam acaba? Varsa söyle ciddiye almayayım.
Yaş 12 falan mı? Zekan oturmamış gibi. Bilmediğin konu hakkında yorum yapıyorsunban yemek istemiyorum ancak anladığım kadarıyla orbit alıcak zekaya sahipsin
profilimi incele yaş ortalamamı anlarsınYaş 12 falan mı? Zekan oturmamış gibi. Bilmediğin konu hakkında yorum yapıyorsun![]()
Profilin kapalıprofilimi incele yaş ortalamamı anlarsın