stilex
Uzman Üye
pinge göre düzgün kite için orbwalking ayarının yapılması ve kişiden kişiye değiştiğini buna göre ayarlanması gerektiğini biliyorum ama bu nasıl ayarlanır bilgisi olan?
sen hangi configi kullanıyorsun kardeşimbenim kullandığım configimde gayet ayarlı dostum kişiden kişiye değişmesi saçma bir olay doğrusu hangisiyse iyisi yani o şekilde kullanılır
kendi configimi dostumsen hangi configi kullanıyorsun kardeşim
https://memoryhackers.org/konular/league-of-legends-wsreborn-adc-main-config-20-01-2023.256045/Bir bak derimsen hangi configi kullanıyorsun kardeşim
bro senin configin atılan her skilli dodgeliyor mu comboları falan iyi yapıyor mu ?kendi configimi dostum
videolarım var paylaştığım configde oradan bakabilirsinbro senin configin atılan her skilli dodgeliyor mu comboları falan iyi yapıyor mu ?
custom orbwalking configcan someone explain what is this about
neyi değiştireceğimi bilmiyorum hangi ayar?pingin neyse onun katını verebilirsin örnek olarak 11 se 12 yada 15 gibi
nereye ekliyorsunuz işte sordugum bu, hangi ayar?shamanconfigi kullanıyorum ve pingimin üstüne 1 2 falan ekleyip ayarlıyorum
extra windup timenereye ekliyorsunuz işte sordugum bu, hangi ayar?
hazır cfg de 30 a ayarlanmış benim ms 5 sabit 7 yaparsam daha mı iyi olur?extra windup time