Onaylı Üye
bende organızator degılım ama bır cok festıvallere sanatcılarla bırlıkte gıtmıslıgım var dostummeslegım tonmaıster bende 10 yasında basladım sımdı otuz oldum
ınsallah dostum burak balcı yaz bır kenaraEn hayran kaldığım kişilerde inanır mısınız tonmaister'ler siz olmasanız olmaz çok teşekkür ederim(z) umarım bir gün beraber çalışırız
18 Yaşında Eğer Tek başına Sorumluluk Aldıysan Helal Olsun Kanka Da Sorum Var TONMASITER NE yapıyor
Çok erken başlamışsın dostum yolun açık olsun inşallah bu aralar kalabalık ortamlardan millet kaçıyor ama elbet düzelir bir gün inşallah bunların etkısı sana daha çok oldu tahmınımce benim merak ettiğim konu organızasyonda herkes le sen iletişim halindesin bu zamana kadar senı yarı yolda bırakan olmuştur illaki çok sıkıntı çektin mi organızasyonun ön önemli olmassa olmaz dediğin bir kişi gelmediğinde vaya bir şey oldugun da o durum da ne yapıyorsunuz ?
Tabii ki organizasyonlarda gönüllü çalışıp ücretsiz konser dinleme hakkınız oluyor. Biz çift shift çalışıyoruz ekip olarak mesela ilk 4 saat 1. ekip çalışıyor 4 saat sonunda 2. ekip geliyor ve 1. ekip eğlenmeye geçiyorOrganizasyonlarda gönüllü çalışıp bedava falan girebiliyor muyuz ? En son 2010 da F1 İstanbul yarışında gönülü olmuştum. Bedava izlemiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?