Origin Chat Offline sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Ne yaptıysam sonuç değişmiyor. Arkadaşlarım ile bağlantı kuramıyor, oyun oynayamıyorum. Ama internet cafeden girince bir sorun olmuyor sadece kendi evimdeki pc de girince böyle oluyor diğer arkadaşlarımda bu hata yok çözümünü çok araştırdım formatı herşeyi yaptım hatta İnternetimi iptal ettirip yeni internet bağlattım değiştirdim modemi dahil yeni internet pc den girince sorun oluyor alıyorum yaklaşık 2 aydır böyle ne yapmam gerekiyor? (ea.com bir bilet attım cevap vermediler)

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
Bugün aynı sorunu bir süre bende yaşadım kapadım açtım bilgisayarı tamamen kapadım derken 1 saat sonra kendiliğinden çözüldü. Sanırım sunucularda sıkıntı var ama 2 ay çok uzun bir süre

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Ne yaptıysam sonuç değişmiyor. Arkadaşlarım ile bağlantı kuramıyor, oyun oynayamıyorum. Ama internet cafeden girince bir sorun olmuyor sadece kendi evimdeki pc de girince böyle oluyor diğer arkadaşlarımda bu hata yok çözümünü çok araştırdım formatı herşeyi yaptım hatta İnternetimi iptal ettirip yeni internet bağlattım değiştirdim modemi dahil yeni internet pc den girince sorun oluyor alıyorum yaklaşık 2 aydır böyle ne yapmam gerekiyor? (ea.com bir bilet attım cevap vermediler)

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
selamın aleyküm kanka modemin arkasında küçük bi tus olr ona 10 saniye basılı tut modemi resetlemiş olursun ozmn düzelir bütün ayarlar yerine gelir

Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
selamın aleyküm kanka modemin arkasında küçük bi tus olr ona 10 saniye basılı tut modemi resetlemiş olursun ozmn düzelir bütün ayarlar yerine gelir
Aleyküm Selam Reis dediklerini yaptım değişen birşey olmadı bazıları kaspersky antivürsden dolayı olduğunu söyledi aslında ben kaspersky yükledikten sonra oldu sildim antivürüsü değişen bir şey olmadı

öyle takılıyorum işte kimseye zararım yok :D
Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Maalesef bendede öyle çözüm bulduysan yaz bana

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...