Origin hesabıma erişemiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
ağalar 2014 ten beri kullandığım origin hesabım gözükmüyor hesabımın içinde en az 10 oyun vardı ve battlefield serileri tamdı bu olay kaç kişide yaşandı bilmiyorum 1 haftadır da ae gamesten gmail bekliyorum çok can sıkıcı bir olay desteklerinizi bekliyorum

Uzman Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
eposta yada şifre değiştirmeyi dene
Usta adam 8 senelik hesabını göremediğini söylüyor sen şifre değiş diyorsun sence bu onu denememiş midir :)
ağalar 2014 ten beri kullandığım origin hesabım gözükmüyor hesabımın içinde en az 10 oyun vardı ve battlefield serileri tamdı bu olay kaç kişide yaşandı bilmiyorum 1 haftadır da ae gamesten gmail bekliyorum çok can sıkıcı bir olay desteklerinizi bekliyorum
Usta yetkililerle iletişime geçmekten başka çaren yok.Ticket görüşmeniz ne durumda herhangi bir geri dönüş var mı

Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
eposta yada şifre değiştirmeyi dene
başkan gmaille giriş yapamıyorum diyorum şifre değiştir diyorsun gmail yazdığımda yeni hesap açmaya gönderiyor
Post automatically merged:

Usta adam 8 senelik hesabını göremediğini söylüyor sen şifre değiş diyorsun sence bu onu denememiş midir :)

Usta yetkililerle iletişime geçmekten başka çaren yok.Ticket görüşmeniz ne durumda herhangi bir geri dönüş var mı
başkan 1 haftadır mesajları gelmiyo aldığım oyunların faturasının ss ini alıyorum herhangi bi şey yapabilirsem parayı koparsam iyidir

Uzman Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
başkan gmaille giriş yapamıyorum diyorum şifre değiştir diyorsun gmail yazdığımda yeni hesap açmaya gönderiyor
Post automatically merged:

başkan 1 haftadır mesajları gelmiyo aldığım oyunların faturasının ss ini alıyorum herhangi bi şey yapabilirsem parayı koparsam iyidir
Usta farklı iletişim yolları denemelisin ama bir şekilde ulaşmalısın yoksa çözülecek bir işe benzemiyor.Spama düşmemek için farklı email adresleri ile aynı ticketları açabilirsin yeter ki adamların dikkatini çekebilesin

Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
hiç bilmiyorumki başkan çok asabım vardı o kadar para ver zaman ayır oyunu oyna sonra hesap yok bildiğin hırsızlık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...