- Yasaklandı
Banlı Üye
Merhaba canlar sorunum şu payday 2 oyununu açmak için tıklıyorum fakat tepki yok uzun süredir var çözüm bulamadım.Yardımcı olacak birileri var mı ?
bendede olmuştu bende direk oyun açılmıyor steamden herşeyi denedim olmadıSteamdan aldıysan dosya bütünlüğünü doğrulama yap olacaktır
evet steamdan aldım fakat neredeyse 100 defa doğruladım her seferinde sorunsuz tamamlandı.Steamdan aldıysan dosya bütünlüğünü doğrulama yap olacaktır
O zaman sorun sistemselevet steamdan aldım fakat neredeyse 100 defa doğruladım her seferinde sorunsuz tamamlandı.
yaklaşık 5 defa silip yükledim sonuç aynı windows 10 kurulduktan sonra oynayamadım bir dahabendede var payday 2, silip tekrar yüklediğimde olmuştu sende deniye bilirsin
bilgisayar özelliklerini soruyorsan i7 4.nesil işlemci 3.60 ghz,16 gb ram,rx 570 ekran kartıhmm, bende win 10 var ama oynaya biliyorum, sistemin nedir acaba?
o zaman bence bir format filan atmanız gerek, ya bilgisayarda sorun var yada sürücülerde, eğer sürücüler güncellenmişmi diye bakmanız işinize yarayabilirbilgisayar özelliklerini soruyorsan i7 4.nesil işlemci 3.60 ghz,16 gb ram,rx 570 ekran kartı
ilgin için teşekkürler zaten bilgisayarım bu aralar çok sorunlu kasadan traktör sesimi diyeyim birden kapanma mı diyeyim bakalım bir çözüm bulmam gereko zaman bence bir format filan atmanız gerek, ya bilgisayarda sorun var yada sürücülerde, eğer sürücüler güncellenmişmi diye bakmanız işinize yarayabilir