Orijinal Samsung S24 Ultra vs yurt dışı Samsung S24 Ultra

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
⭐⭐⭐⭐⭐ GALATASARAY ⭐⭐⭐⭐⭐
Uzman Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Arkadaşlar merhaba, Samsung S24 Ultra yurt dışı telefon almayı düşünüyorum. 30 bin TL civarında. Orijinal kayıtlı cihazlar 60-70 bin TL arasında. Araştırmalarım sonucunda, server kayıt olabileceği yazıyor. S24 yurt dışı telefonlarda orijinal almak mı mantıklı yoksa yurt dışı alıp server kayıt yaptırmak mı? Şu an yurt dışı olarak telefonu alsam 4 ay yasal olarak kullanım hakkım var. Ocak ayından itibaren de 8 ay yasal olarak kullanım hakkım olacak. Ne yapmam lazım? Bu işlerden anlayan veya bu işlemleri yapmış olanlar var ise yardımcı olursa sevinirim.

Server kayıt konusuna gelecek olursak, güvenilir birini bulup server kayıt yaptırın sonucuna ulaştım.
Diğer sonuç ise cpid diye bir server kayıt sitesi var, evde telefonu bilgisayara bağlayarak yapılabiliyor. $220 ücreti var.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Ben de yurtdışı kullanıyorum kime sorduysam telefonu yurtdışı zaten. Aldığın yer güvenilirse hemen hallediyor kayıt işini. Aldığın fiyata dahil tabiki bu hizmetler. Kesinlikle yurt dışı her zaman daha iyi

⭐⭐⭐⭐⭐ GALATASARAY ⭐⭐⭐⭐⭐
Uzman Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Ben de yurtdışı kullanıyorum kime sorduysam telefonu yurtdışı zaten. Aldığın yer güvenilirse hemen hallediyor kayıt işini. Aldığın fiyata dahil tabiki bu hizmetler. Kesinlikle yurt dışı her zaman daha iyi
kral onlarıda araştırdım telefon işi yapan tanıdıklarım vardı mesela s24 ultra 5g destekli bir telefon buna ımeı çakma veya server kayıt yaparken atıyorum max 3g destekli eski bir dokunmatik telefonun kaydını atıyorlar istediğin kadar 5g veya 4.5g olarak kullan 3g gücü alırsın diyorlar

Süper Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
hocam bende s23 ultra alıcam 1 ay sonra imei konusunda bakındım da server kayıt banada mantıklı geliyor sizde bence server kayıt yaptırın

Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
kral onlarıda araştırdım telefon işi yapan tanıdıklarım vardı mesela s24 ultra 5g destekli bir telefon buna ımeı çakma veya server kayıt yaparken atıyorum max 3g destekli eski bir dokunmatik telefonun kaydını atıyorlar istediğin kadar 5g veya 4.5g olarak kullan 3g gücü alırsın diyorlar
Ben böyle bir şey duymadım ama hem kullananlara hem de aldığım yere bir soracağım merak ettim. Ben henüz IMEI öaktırmadım

⭐⭐⭐⭐⭐ GALATASARAY ⭐⭐⭐⭐⭐
Uzman Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Ben böyle bir şey duymadım ama hem kullananlara hem de aldığım yere bir soracağım merak ettim. Ben henüz IMEI öaktırmadım
kontrol et bu konuda beni çok uyardılar 3g destekli bir cihazın IMEI çakarlar telefon 4.5G 5G gösterir ama IMEI 3G olduğu için max 3G kullanırsın dediler

Üye
1 HİZMET YILI
kral android telefonlarda zaten yurt dışı almak en mantıklısı imei atıyorlar sınırsız 200 tlye

je vole dans l espace
Griffin Premium
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
İlkokulda aldığım ilk telefonum ve şuanki telefonum dahil bütünü telefonlarım yurtdışı, gönül rahatlığıyla al iPhonelarda 4 ay 800tl, androidlerde kadıköyde sınırsız 200tlye açıyolar :D bu arada muhtemelen S24 Ultrada çift sim vardır yani her sene 4+4 8 ay kullanabilirsin

Banlı Üye
1 HİZMET YILI
Server Kayıt en mantıklısı zaten yeni nesil cihazlara başka yöntemle imei atılmıyor sanırım

Moderatörün son düzenlenenleri:
Uzman Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
YD gayet mantıklı hele de bu aylarda yılbaşında yenileniyor zaten süresi dolunca pasaportuna kaydettirirsin tr cihazı yaparsın yani 60 binlik telefonu yine 60 bin e almış oluyorsun ama yarısını alırken yarısını da 1 yıl sonra vermiş oluyorsun mantıklı yani

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...