doğrusunu mu yükledim bilmiyorum ama çalıştırınca bu program bilgisayaranızda çalışmıyor diyor size zahmet atar mısınız driver linkini amd radeon rx550 ekran kartımAmd radeon programından driver güncelleştirmesi yapman lazım.
ekran kartınızı güncellemenizi öneririrm
hocam o bilgisayarınızda çalışmıyor hatasını ben de almıştım bi ara internette çözümü var driveri programdan indirmek daha kolay programı kurmaya çalışın. Ekran kartı ayarları falan da ordan yapılıyor.doğrusunu mu yükledim bilmiyorum ama çalıştırınca bu program bilgisayaranızda çalışmıyor diyor size zahmet atar mısınız driver linkini amd radeon rx550 ekran kartım
Post automatically merged:
doğrusunu mu yükledim bilmiyorum ama çalıştırınca bu program bilgisayaranızda çalışmıyor diyor size zahmet atar mısınız driver linkini amd radeon rx550 ekran kartım
yükledim hala önerilen 1024x768 de benim monitörümün orjinal çözünürlüğü var ama sanki o çözünürlüğe alınca eskisine göre daha az fps alıyorum gibi hissediyorumamd rx550 driver yaz indir kur düzelecektir kendimde 580 kullanıyorum aynı sorunu bende yaşadım
yaptım driverları kurdum fakat önerilen hala 1024x768 benim orjinal çözünürlüğüm var ama önerilen neden o çözünürlük onu anlamıyorumyaptın mı reis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?