Orjinal çözünürlük veriyor ama önerilen değil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Is it the driver? Try to wipe it carefully.

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
driver ini güncellemen lazım eğer olmuyorsa monitör ün görüntüsüne de bağlı olabilir 4:3 olabilir monitör ün

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Try to update the graphics card driver instead of a new one

Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Hala sorunum çözülmedi driverların hepsini sonuna kadar güncelledim (bu sorun eski ekran kartımda olmuyordu.)

Onaylı Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
Selamlar mevcutta olan ekran kartı driverini kaldırıp temiz bi kurulum sağlar mısın ayrıyetten çarpanların açık diyeceğim ama AMD marka bi ekran kartı kullanıyorsun böyle bir özellik amd kartlarında var ise kontrol etmeni öneririm çünkü monitorum 1920x1080 ve nvidia panelden çarpanları açark sanal bi 4k oluşturuyor program görüntüler daha smooth vs oluyor çakma 4k gibi HDMI mı dvi mı VGA mı kullanıyorsun görüntü çıkışı olarak ?

Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Selamlar mevcutta olan ekran kartı driverini kaldırıp temiz bi kurulum sağlar mısın ayrıyetten çarpanların açık diyeceğim ama AMD marka bi ekran kartı kullanıyorsun böyle bir özellik amd kartlarında var ise kontrol etmeni öneririm çünkü monitorum 1920x1080 ve nvidia panelden çarpanları açark sanal bi 4k oluşturuyor program görüntüler daha smooth vs oluyor çakma 4k gibi HDMI mı dvi mı VGA mı kullanıyorsun görüntü çıkışı olarak ?
hdmi to vga dönüştürücü kullanıyorum

Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Bağlantı tipini değiştir monitöründe hdmi çıkışı yoksa başka monitörde dene
monitörümde hdmi girişi yok ekran akrtımı değiştirmeden önce vga kullanıyordum ekran kartı değişicede dönüştürücü almam gerekti yani sorun büyük ihtimalle dönüştürücüde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...