biri yardım pingi atmadığı sürece gitme farmına odaklan kurtlar,kuşlar,kayalar, red ve blue yi kestikten sonra adc, solo ve mid e göz at hangisinin yardıma ihtiyacı varsa ona yönel ve giderkende geliyorum pingi at ki adam sana baitlesin.
Ormancı oynarken farm odaklı mı oynamalıyım yoksa Gank atarak takıma yatırım mı yapmalıyım? Altın eloda hangisi daha çok iş yapar. Gank odaklı oynamak daha çok kazandıracaksa j4 gibi şampiyonlar oynayacağım. Yok git farmla daha çok oyun taşırsın derseniz de viego gibi şampiyonları daha çok oynayacağım.
jung ağırlıklı oynuyorsan karşı ormancı kim ise hemen karakterin counter karakter seçmen lazım ve o karakteride iyi bilmen gerekiyor atıyorum mobil için viego tank için rammus yada garen özellikle garen olabilir counterı yok denecek kadar az hani feedledin oyundan düştün hiç sorun değil sadece hp itemleri al ultisi gene iş yapıyor.
kha zix gibi çarlar alıyorsan ormana gank odaklı oynamalısın aynı zamanda karşı ormancıyı baskı altında bırakmalısın pasifin gereği güçlüsün ama karşı jungun ct mi değil mi ona dikkat et harici viego tarzı diyorsan viego erken oyunda aşırı güçlü değil ama ormanı temizledikten sonra gank atmaya yönel çünkü gank attığın kişi kili alamazsa sende zarara uğrarsın oda o açıdan uygun pozisyonları kollamalısın
Ormancı oynarken ejder odaklı oynamalısın dostum ve kesinlikle rakip takıma göre pick atmalısın kör pick atıyorsan bunla kesin severim dediğin heroları al
Tavsiyem ikisini de yapabilen şampiyonlar oynaman. Kayn, Diana, Hecarim gibi şampiyonlarla ormaını sürekli olarak hızlıca temizleyebilirsin. Gank atma potansiyelleri de oldukça yüksek. İyi bir takıma sahipsen gank atmak şu dönemde daha mantıklı ama elohell deysen sürekli farm odaklı oynayıp kendini öne geçirmeye çalış. Fırsat buldukça da kesin kill çıkarabileceğin koridorlara gank atarsın
Ormancı oynarken farm odaklı mı oynamalıyım yoksa Gank atarak takıma yatırım mı yapmalıyım? Altın eloda hangisi daha çok iş yapar. Gank odaklı oynamak daha çok kazandıracaksa j4 gibi şampiyonlar oynayacağım. Yok git farmla daha çok oyun taşırsın derseniz de viego gibi şampiyonları daha çok oynayacağım.