League of Legends mini rehber

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Düşün ve harekete geç🌪️
Banlı Üye
Ödüller
1
Sosyal
3 HİZMET YILI
  • Selamlar öncelikle bir konudan bahsedip sonra ana konuya değineceğim :öncellikle bu foruma ve oyuna ara vermiş bulunmaktayım 08.02 tarihinde gece 12-1 sıralarında siteye girdim ve chatte çok vahim bir durumla karşılaştım bu durum için herkes adına üzgünüm bazı kendini bilmez arkadaşlar lolde offsetleri dahi bilmeyip hatta bunuda geçiyorum bilgisiyarı bile temel düzeyde bilmiyor ve oyuna gelen bir mini pachten sonra scriptin çalışmadığını görünce yönetici ekibe sinirlenen mi dersin yoksa gelip chatte insanlara gold diye saldıran mı dersin bir sürü ''küçük'' kardeşimizi gördüm ve bu üzücü şahsen onların adına sizden özür diler iyi oyunlar dilerim

Konumuza gelicek olursak bu gün lolle alakalı bir rehber yapmayı düşünüyorum bunun için burada mini bir rehber yapacağım önceden olduğu gibi şimdi biraz lolden konuşalım
    (bazı arkadaşlar ligimi sormuş güzel sormak sorgulamak sslerde bırakacağım inanmayan olursa id pw atarım banlı hesaba valodan mı bir yerden girer görür nicki zaten :) )

Öncelikle oynadığım koridorlar : ad ve mid
    ve oynadığım şampiyonlar : açıkcası bu uzun biraz ama söyle açıklayayım scripte orbwalker olduğu için yani kite atmanıza yada minyon yapmanıza yada last hit yapmanıza yarıyan şeyin adın orbwalkerdır bu scriptlerde olduğundan dolayı adc çoğu heroyu (düz vuruş yapan yani tw jinx kogmaw vb. herolar tavsiyemdir)
    yapılmayacak bir hata söylemenizi isterim oyunun en çok script bulunan ligi bana göre altın 1 -ve diamond 2 arası bu elolarda ezreal aphelios zigs adc yapmanızı önermiyorum

Şimdi ad oynayan için tüyolara geçelim :
    ben genellikle yanıma pre olmadan girerim dia elolara kadar ama baktınız zorlanıyorsunuz lolün kendi discordundan peel sup oynayan insanlar ile girebilirsiniz

1/ Ad oynarken yapılmayacak hatalar
    örneğin karşınızda tristana lulu yada lucian braum gibi machtuplar varsa öncelikle 2 lvl olmaya çalışın önceliği alıp lanede rakibinize kabadayılık yapın öncülük sizde olsun laneyi kazanmak için bunları uygulayabilirsiniz fakat yüksek elo için geçerli değildir bunlar !

2/ Comp yapmak
    takıma bakarak yada karsınızdaki rakiplere bakarak hero alırsanız daha avantajlı bir duruma geçebilirsiniz örneğin samira panth lanesi varsa karsınızda sivir alıp karsının eary gücünü baskılayabilirsiniz

3/ (bana göre) Discordan lol sunucularına katılıp scrim izlemek
    scrimlerde insanlar konuşarak oyun oynar ve orada hem sorularınızı sorup bilgilenebilirsiniz hemde scrimlere katılıp biraz daha oyun bilginizi geliştirebilirsiniz

4/ makro ve mikro game planlamak
    oyunda makro ve mikro oyun durumları vardır bunlar biraz daha üst seviyeler için geçerlidir oyunda harita takibi yapmak spell tracker yapmak önce 6 lvl alıp lanelerden skor çıkarmak gibi oyun durumları vardır bunları öğrenmek için oyun yayınları videoları izleyebilir yada daha çok oyun oynayıp kendiniz geliştirebilirisiniz

Mini rehberin sonuna geldik daha çok yazacağım şey var ama yorumlarda tartışabiliriz önceki konumu linkten bakabilirsiniz
    link : https://memoryhackers.org/konular/m...gim-ayarlari-anlatacagim.255514/#post-4935620

fotolarda ektedir :) daha da foto bırakabilirim ama o adamı inandıramam yorumlarda sorularınızı bekliyorum <3

image_2024-02-08_021323041.png
    6.png
    7.PNG
    image.png
    image_2024-02-08_021406288.png
    1.png
    2.png
    5.png
    3.png
    4-png.100770

Ekli dosyalar

• 4.png
    4.png
    4.2 KB · Görüntüleme: 280
Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
gayet bilgilendirici konu olmuş eline sağlık

Uzman Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
çok güzel konu olmuş kanka anlatımın gayet anlaşılır

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
eline emeğine sağlık dostum gayet güzel bir rehber olmuş <3

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
eline sağlık hocam güzel bilgilendirme olmuş

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
bu rehberin bir video hali var mı veya çekilebilir mi hocam?

Üye
2 HİZMET YILI
Yinede daha detaylısı lazım. farm ve haritayı takip etmek koridorlarda hasar takasları objektif takipleri lol içi dolu bazı yönleri karışık bi oyun

Son düzenleme:
𝒮𝑜𝓃 𝑔𝑜𝓀𝓊
Seçkin Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
Sade anlatim eline saglik

𝒮𝑜𝓃 𝑔𝑜𝓀𝓊
Seçkin Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
Aciklayici

Uzman Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
eline sağlık hocam detaylı ve güzel bilgilendirme olmuş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...