Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
snopy rampage sn rw 1 7.1 özelliği de var şuan kullanıyorum kalitesi gayet iyi bi kusurunu görmedim 1.5 yıldır kulağımda çoğunlukla fps oyunları oynuyorum
2 yıldır Kullanmış olduğum SNOPY RAMPAGE SN-RW1 7.1 Tavsiye edebilirim çünkü deneyimledim bir fikrim var bu kulaklık hakkında.
1-Ürünü çok araştırdım özellikle Mikrofon kalitesi olarak bir çok youtuber tarafından övülen bir kulaklıktı
2-Ses kalitesi gayet güzel 7.1 sanal destekli. Youtube 'da 7.1 berber demosu var onu dinlerken etkileniyorsun
3-Titreşim motoru var kulaklık sürücülerinde baslı müzikleri seviyorsan yada aksiyon dolu filmlerde gümbür gümbür keyif alabilirsin.
4-Yazılım olarak bir çok şeye erişim iznin oluyor , Mikrofon sesini değiştirme erkek-kadın-...vs Ekolayzır , ve bir çok özellik
5-Benim en çok kullandığım özellik ise Kulaklık yazılımından Pubg ve benzeri oyunlarda ayak sesi kasman için Hertz aralık ayarlarını yapınca tüm detayları duyabiliyorsun.
6-Her kulaklıkta olduğu gibi zamanla deformeler olabiliyor özellikle kulağımıza temas eden Süngerin deri kısımları zamanla deforme oluyor.
Bende de 2 yılın sonunda bu oldu , Snopy firmasını Türkiyeye getiren firma segment bilgisayar , bende onları aradım , 1 çift sünger aldım tam hatırlamıyorum ancak sanırım 40 Liraya (ücretsiz kargo) kapıda ödeme ile göndermişlerdi. Çok hoşuma gitmişti.
Benim Aldığım Dönemde fiyatı 180 Liraydı , Şuan Tüm ithal ürünlerde olduğu gibi bu ürünün de fiyatı artmış olabilir.