vatan coumputere git ailenleMerhabalar. Öncelikle yardımda bulunacak arkadaşlara şimdiden teşekkür etmek istiyorum, Genelde oynadığım oyun sadece LOL dür. ve bende ona göre bir bilgisayar istiyorum. Full grafiklerde 144+ fps almamı sağlayacak bir sistem. Arada bir de cs oynuyorum. Kendi kullandığınız bilgisayarları da önerebilirsiniz linkleri varsa 4000TL den fazla olmazsa çok iyi olur bütçem o kadar.
verdiğin linkteki pc nin parçalırının stoğu bitmiş reis örnek: ryzen 5 1600 yokBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yapbunu kullana bilirsin 3800 knk
kardeşim tam senlik rx 590 var içinde ben olsam kaçırmazdımda bir de cs oynuyorum. Kendi kullandığınız bilgisayarları da önerebilirsiniz linkleri varsa 4000TL den fazla olmazsa çok iyi olur bütçem o kadar
kardeşim donanım işlerinden anlıyorum kaç yıldırda takip ediyorum hazır sistem linki atıyorum sana bu fiyata zor bulursunMerhabalar. Öncelikle yardımda bulunacak arkadaşlara şimdiden teşekkür etmek istiyorum, Genelde oynadığım oyun sadece LOL dür. ve bende ona göre bir bilgisayar istiyorum. Full grafiklerde 144+ fps almamı sağlayacak bir sistem. Arada bir de cs oynuyorum. Kendi kullandığınız bilgisayarları da önerebilirsiniz linkleri varsa 4000TL den fazla olmazsa çok iyi olur bütçem o kadar.
Razerlara bak dostum.Merhabalar. Öncelikle yardımda bulunacak arkadaşlara şimdiden teşekkür etmek istiyorum, Genelde oynadığım oyun sadece LOL dür. ve bende ona göre bir bilgisayar istiyorum. Full grafiklerde 144+ fps almamı sağlayacak bir sistem. Arada bir de cs oynuyorum. Kendi kullandığınız bilgisayarları da önerebilirsiniz linkleri varsa 4000TL den fazla olmazsa çok iyi olur bütçem o kadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?