ama arkadaşlarım gitti onu kafama taktım biraz hep dağıldık ilk okuldan beri beraberdik çünküböyle ufak şeyleri kafana takma canım can güveniliğiniz için mantıklı karar
Çok da önemli bir durum değil arkadaşlarından ayrılman.Derslerine odaklan ilerde ezilmek istemiyorsan. Hayat basit değil.ama arkadaşlarım gitti onu kafama taktım biraz hep dağıldık ilk okuldan beri beraberdik çünkü
saol iyi ki varsınızNeden yaptıklarını er yada geç daha mantıklı düşünebileceğin bir zamanda anlarsın. Geçmiş olsun. Allah yardımcınız olsun.
Sen de iyi ki varsın canım kardeşim. Takıl buralarda sıkma canını. İyi forumlar.saol iyi ki varsınız
6 yıllık arkadaşlarımlardıhocam başka arkadaşlar edinirsin nedir ki problem bende yaşadım aynısını deprem icin güclendirme yapıyolardır birşey olmaz tekrar eski yerinize dönersiniz.
tenefüste falan görüşemezmisiniz hocam?6 yıllık arkadaşlarımlardı
Artık farklı okullardayız.tenefüste falan görüşemezmisiniz
deprem icin önlemleri gene devlet aldıgı icin gene sonuc aynı kapıya gidiyor.abicim niye devlete laf söylüyorsun varsa derdin dilekçe yaz yetkililere burada böyle laflara geçit yok
deprem icin önlemleri gene devlet aldıgı icin gene sonuc aynı kapıya gidiyor.
Hocam, hiçbir şey canından kıymetli değil. Eminim yeni okulunda da yeni arkadaşlıklar edineceksin. Hayatında başarılar dilerim.ama arkadaşlarım gitti onu kafama taktım biraz hep dağıldık ilk okuldan beri beraberdik çünkü
kankam devletin tabii suçu var peki bu olanlar canından önemli mi?orta 3 üm yani 7. sınıf birden bire okul değiştirdiler binamızı yıktılar başka okula aldılar ortaokul olmama rağmen öğlenci yaptılar ben böyle işi de devletide sevey*m
siz ne düşünüyosunuz
değil çok da kafama takmicam diğer arkadaşların dediği gibikankam devletin tabii suçu var peki bu olanlar canından önemli mi?
yeni arkadaşlar arkadaşlıklar güzeldir kimseyi tersleme mutlu ve sevecen ol insanlar sana gelecektir en önemli şey saygıdeğil çok da kafama takmicam diğer arkadaşların dediği gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?