Ortaokul sınıf değişimi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Merhabalar, ortaokul 7. sınıfa gidiyorum. Okulumuzun binası yıkılacağı gerekçesi ile birden bire okulumuzu değiştirdiler ve bizi başka okula aldılar. Üstüne üstlük beni bir de öğlenci yaptılar. Bu durumdan şikayetçiyim, siz neler düşünüyorsunuz?
can güvenliği daha önemli yeni arkadaşlar edinip onlarla sosyal ol emin ol hepsini seviceksin

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
bina sağlam olmadığı için olabilir. arkadaşlık önemli tabi ama her şey gelip geçici. yeni arkadaşlar edinebilirsin. 6 yıllık arkadaşlarım vardı demişsin. okulda görüştüğün herkes gerçek arkadaş olmayabilir. önemli olan okul dışında da arkadaşlarında buluşman. işte asıl onlar gerçek arkadaştır.

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Hayatın içinde var böyle şeyler küçük dostum can sıkılacak şeyler değil emin ol şu an ortaokulda olan arkadaşların ile ileride haberin bile olmayacak her yerde arkadaş edinebilirsin yeni gittiğin yerede uyum sağladığında orada da arkadaşların olur öğlenci olarakta istemiyorum diyorsan gittiğin okulun müdürüne git ve söyle ben öğlenci olmak istemiyorum sabahçı yapar mısınız tarzında veya ailenle git daha işlevli olur sorun her türlü çözülür yeter ki sen iste

Seçkin Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Hocam ülkece büyük felaket geçirdik böyle ufak sorunlarla moralinizi dahada bozarsınız orada yeni arkadaşlar edinmeye çalışın belki daha fazla zevk alacaksınız

Ultra Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
hocm daha 7. sınıfsınız bu sizin için çok problem olmaz bence sabah çalışıp öğlen giderseniz. kötü durumlardan yararlanmaya çalışın

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
oğlumda 1 e gidiyor bende değişmek istiyorum

Ultra Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
Şuan bazı şeylerin tadını çıkar kardeşim arkadaşlarınla elbet buluşur görüşürsün

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...