- Yasaklandı
-
Allahın af kapısı müminlere her zaman açıktır sen yeterki tövbe etönceden ateistim şuan tekrardan müslüman olmaya karar verdim ve şuan oruç tutması tuhaf geliyor kendimi tuhaf hissediyorum sizce napmalıyım orucum kabul olurmu ateistken allah üzerinden çok kara mizah yaptım sonradan tekrar müslüman oldum tuttugum oruçlar kabul olurmu sizce düşünceleriniz neler
kardes allah tövbe eden kullarını daha cok sever, allah herkesin orucunu kabul eder dogru yolu buldumssun tekrar kutlarım seniönceden ateistim şuan tekrardan müslüman olmaya karar verdim ve şuan oruç tutması tuhaf geliyor kendimi tuhaf hissediyorum sizce napmalıyım orucum kabul olurmu ateistken allah üzerinden çok kara mizah yaptım sonradan tekrar müslüman oldum tuttugum oruçlar kabul olurmu sizce düşünceleriniz neler
Allah affedendir kardeşim kesinlikle tutmalısınönceden ateistim şuan tekrardan müslüman olmaya karar verdim ve şuan oruç tutması tuhaf geliyor kendimi tuhaf hissediyorum sizce napmalıyım orucum kabul olurmu ateistken allah üzerinden çok kara mizah yaptım sonradan tekrar müslüman oldum tuttugum oruçlar kabul olurmu sizce düşünceleriniz neler
ınanmıyosan bıle saygı gostermek zorundasınönceden ateistim şuan tekrardan müslüman olmaya karar verdim ve şuan oruç tutması tuhaf geliyor kendimi tuhaf hissediyorum sizce napmalıyım orucum kabul olurmu ateistken allah üzerinden çok kara mizah yaptım sonradan tekrar müslüman oldum tuttugum oruçlar kabul olurmu sizce düşünceleriniz neler
ateistkende müslümandın, dindan çıkmadın yani, sadece Allah'ın varlığına inanç noktasında zayıflığın vardı diyelim. ama Allah kalbinden iman sevgisini eksiltmemişki doğru yola dönmeye karar almışsın.önceden ateistim şuan tekrardan müslüman olmaya karar verdim ve şuan oruç tutması tuhaf geliyor kendimi tuhaf hissediyorum sizce napmalıyım orucum kabul olurmu ateistken allah üzerinden çok kara mizah yaptım sonradan tekrar müslüman oldum tuttugum oruçlar kabul olurmu sizce düşünceleriniz neler
Kankam bak sen bunu burdaki insanlara sormakta bile hata ediyosun Allahın bizler için söylediği sözler kitaba yazıldı o kitabın adı Kuran-ı Kerim aç türkçe mealini oku yemin ediyorum gerçekleri anla senin gibi çok arkadaşım vardı benim hepsi şuan benden dindar umarım sende doğru yolu bulursun Allah hidayet versin kardeşim.önceden ateistim şuan tekrardan müslüman olmaya karar verdim ve şuan oruç tutması tuhaf geliyor kendimi tuhaf hissediyorum sizce napmalıyım orucum kabul olurmu ateistken allah üzerinden çok kara mizah yaptım sonradan tekrar müslüman oldum tuttugum oruçlar kabul olurmu sizce düşünceleriniz neler
Seninde kardeşim cümlemizin mübarek olsun.Allahın izniyle iradesiyle tutacagız orucumuzu şimdiden herkesin orucu mübarek olsun
İnşallah, sigara biraz bastıracak ama Allah in izniyle hallolurAllahın izniyle iradesiyle tutacagız orucumuzu şimdiden herkesin orucu mübarek olsun
Aynen dediğin gibi sigara sıkıntı yapıcak ama yapacak bişey yokİnşallah, sigara biraz bastıracak ama Allah in izniyle hallolur
Bu adama katılıyorum türkçe meal cidden çok açıklayıcıKankam bak sen bunu burdaki insanlara sormakta bile hata ediyosun Allahın bizler için söylediği sözler kitaba yazıldı o kitabın adı Kuran-ı Kerim aç türkçe mealini oku yemin ediyorum gerçekleri anla senin gibi çok arkadaşım vardı benim hepsi şuan benden dindar umarım sende doğru yolu bulursun Allah hidayet versin kardeşim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?