OSK (On-Screen Keyboard) tuş girişi kernel seviyesinde hook'lanıyor — bypass yöntemi?

hello word
Onaylı Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Merhaba,

Bir Python uygulamasından win32u.dll!NtUserSendInput üzerinden tuş girişi gönderiyorum. Kernel-level bir hook var ve bu girişleri yakalıyor.

Şu ana kadar denedikler:

• SendInput (user32)
  • NtUserSendInput direkt çağrı (win32u.dll)
  • PostMessage (WM_KEYDOWN/WM_KEYUP)
  • VirtualAlloc + syscall stub
Hepsinde aynı sonuç — process ID python.exe olduğu için kernel seviyesinde yakalanıyor.

Sorum: python.exe process'inden kernel hook'u atlayarak tuş girişi göndermek mümkün mü? Varsa hangi yöntem?

USB HID emülasyonu (telefon/arduino) biliyorum, o olmadan yazılım tarafında bir çözüm var mı?

Wanderlust
Süper Moderator
Ödüller
16
9 HİZMET YILI
Hypervisor seviyesinde inject yapmıyorsan dediğin pratikte imkansız

Uzman Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Kernel tabanlı bir anti-cheat varsa, o şekilde Windows API kullanarak input göndermeyi unut. Bunun genel iyi diyebilecegim iki yöntemi var. Birincisi, kendi driver'ını yazmak. Zordur, zaman ister ve aynı zamanda driver'ın imzalanmadığı için, eğer yapmaya çalıştığın şey gelişmiş bir oyundaysa, bunu yakalaması an meselesi. İkinci yöntem ise hâlihazırda signed, yani imzalı, bir driver'a erişip onun kullandığı input metodunu taklit ederek onun üzerinden input göndermek. Tabii başka yöntemler de vardır ama benim aklıma şuan gelenler bunlar.

hello word
Onaylı Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Kernel tabanlı bir anti-cheat varsa, o şekilde Windows API kullanarak input göndermeyi unut. Bunun genel iyi diyebilecegim iki yöntemi var. Birincisi, kendi driver'ını yazmak. Zordur, zaman ister ve aynı zamanda driver'ın imzalanmadığı için, eğer yapmaya çalıştığın şey gelişmiş bir oyundaysa, bunu yakalaması an meselesi. İkinci yöntem ise hâlihazırda signed, yani imzalı, bir driver'a erişip onun kullandığı input metodunu taklit ederek onun üzerinden input göndermek. Tabii başka yöntemler de vardır ama benim aklıma şuan gelenler bunlar.
reis yeni baktım sorun o gün çözdüm lg hub driver patlatım ordan geçiyor ama yakalayabiliyor 2 yöntem ise mobile geçirdim veriyi onu yakalamıyor amq oyununda valo dan bahsediyom herkez hile amq hile olmuyan yok ama sorun çözüldü orosbu evlatları system tam yetki erişiyor önemli dosya veriniz felan varsa çalabilirler güven vermiyor zaen hile denemek için yoksa kim siker valo amq eşşekleri kürt eşekleri oynuyor