Onaylı Üye
aynen zaman fln de geçiyor hem sıkılmam iyi olurzamanla alışırsın kanka arkadan muzık aç bak keyfıne
aynen zaman fln de geçiyor hem sıkılmam iyi olurzamanla alışırsın kanka arkadan muzık aç bak keyfıne
aynen oyunlarda da 1 sıfır önde olursunaynen zaman fln de geçiyor hem sıkılmam iyi olur![]()
uzun zamandır girmiyodum bugun giricem uzun bir aradan sonra ilk kez bakalım nolacak xDaynen oyunlarda da 1 sıfır önde olursun
uğraşman gerek dostum biraz zor banada zor geliyor bügün tekrar deniyiccemosu mainaya nasıl alışabilirim
bir şekilde bana zor geliyor
uğraşman gerek dostum biraz zor banada zor geliyor bügün tekrar deniyiccem
knkam la cataline giricem ben daha sarıyor ondan sonrada lol geçerim ama başka zaman olabiliristersen beraber co op yapabilrirz
sıkıntı değil iyi eğlencelerknkam la cataline giricem ben daha sarıyor ondan sonrada lol geçerim ama başka zaman olabilir![]()
teşekkür ederim knkm sanadasıkıntı değil iyi eğlenceler
bence 5k ile başlamalısın dostumbide osu mainaya hangisiyle başlamam gerek 4k 5k 6k 7k 8k
daha kolay takip edeblimen ve alışabilmen açısından benim görüşüm tabiibide osu mainaya hangisiyle başlamam gerek 4k 5k 6k 7k 8k
neden ?bence 5k ile başlamalısın dostum
mesaj daha yeni geldibence 5k ile başlamalısın dostum
daha kolay takip edeblimen ve alışabilmen açısından benim görüşüm tabii
daha kolay takip edebilirsin belli bi süreden sonra gözünü dinlendirmen şart olucak amaneden ?
anladım deneyecepim sağoldaha kolay takip edebilirsin belli bi süreden sonra gözünü dinlendirmen şart olucak ama![]()
rica ederimanladım deneyecepim sağol