arkadaşlar blitz ten başka uygulama var mıdır oto rün yapan falan çünkü blitz yüzünden oyun ilk başta hata veriyor blitzi kapamam gerekiyor ya da lol çok kasıyor pc iyi olmasına rağmen
Yardımcı olamıcam blitzi bile bilmiyordum ama bir soru sormak istiyorum karşıya göremi rün yapıyor varus oynıcam diyelim zırh delme oynıcam ya da aspd onu nasıl anlıcak ve yahut anlıyormu yardımcı olursan sevinirimarkadaşlar blitz ten başka uygulama var mıdır oto rün yapan falan çünkü blitz yüzünden oyun ilk başta hata veriyor blitzi kapamam gerekiyor ya da lol çok kasıyor pc iyi olmasına rağmen
FaceCheck var, çoğu yayıncı kullanıyor.arkadaşlar blitz ten başka uygulama var mıdır oto rün yapan falan çünkü blitz yüzünden oyun ilk başta hata veriyor blitzi kapamam gerekiyor ya da lol çok kasıyor pc iyi olmasına rağmen
hayır kendi şampiyonuna özel en çok kullanılan buildlerden yapıyorYardımcı olamıcam blitzi bile bilmiyordum ama bir soru sormak istiyorum karşıya göremi rün yapıyor varus oynıcam diyelim zırh delme oynıcam ya da aspd onu nasıl anlıcak ve yahut anlıyormu yardımcı olursan sevinirim
karşındakine göre seçebiliyorsun ancak zırh delme mi başka bişey mi onu seçemiyorsunYardımcı olamıcam blitzi bile bilmiyordum ama bir soru sormak istiyorum karşıya göremi rün yapıyor varus oynıcam diyelim zırh delme oynıcam ya da aspd onu nasıl anlıcak ve yahut anlıyormu yardımcı olursan sevinirim
Bence Poroffesor.gg kullanabilirsin çok yararlı Ve türkçe dil desteği varFaceCheck var, çoğu yayıncı kullanıyor.
op gg chrome extension var tavsiye ederim ama illaki performans kaybına uğrarsınarkadaşlar blitz ten başka uygulama var mıdır oto rün yapan falan çünkü blitz yüzünden oyun ilk başta hata veriyor blitzi kapamam gerekiyor ya da lol çok kasıyor pc iyi olmasına rağmen
performans olarak nasıl bir perfomans kaybı pc ye zararı mı varop gg chrome extension var tavsiye ederim ama illaki performans kaybına uğrarsın
yok bir zararı elbette yok ama 5-10 fps kaybına uğrarsınız sonuçta chrome bir ram canavarıperformans olarak nasıl bir perfomans kaybı pc ye zararı mı var
kankam format attım olmadı olsa iyi olurdu da facecheek e geçtim gayet iyi verileri güzel gösteriyoBlitz bilgisayarında ne gibi bir hata vermesine sebep oluyor? Bunu söylesen insanlar bunu çözse daha kolay olur sanırım