otomatik hesap açma botu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Güzel Fikir Ama Uğraşmana Değmez Sanki Ama Yaparsan Haberimiz Olsun. :D

Banlı Üye
6 HİZMET YILI
onu aramaya çalışırken kendin açsana kanka galiba önüne gelen kendin aç diyor ben soruyorum var mı yok

Banlı Üye
6 HİZMET YILI
bulursun ama liste yapman gerekli galiba önüne gelen kendin aç diyor ben soruyorum

Seçkin Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
Otomatik Hesap Açıcı Yaptım Fakat Boşa Yaptım E postayı Onayıda Eklerdim ama bi sorun var hesap açılırken en sonunda robot doğrulaması geliyo o yüzden boşa kodlamış Oldum Artı Kısaca İnternet Öyle Bir Program Bulamazsın Boşa Arama.

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Önceden bir kaç site vardı kredi ile çalışan 5-10 hesap oluşturabiliyordun ama güncel proxy girmen gerekiyordu ama aktif değildir artık.

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
olsa bile bir süre sonra çok hesap açtığın için kısa sürede telefon ile onay istiyor instagram o iş zor yani

Biri Tavşanmı Dedi
Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
bencede kendin açsan daha mantıklı boşuna zaman israfı

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
anında e posta veren siteler var anında ip değiştiren programlar var onları indirip tak diye işlemini yapabilirsin. Mesela herşeyi hazırlayınca 10saniyede bir hesap kurabilirsin kurduğun hesaplarıda bir not defterine kaydedebilirsin. Zaten instagram bot hesapları kapatıyor diye biliyorum maximum 1-2 haftaya

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Pek yararını göremezsin instagram'ın engellemesinden ziyade, hesaplar İnstagram tarafından fark edilmesi pek zaman almıyor. Yani sadece hesap açmak yetmiyor 1,2 paylaşım yapman da gerekebilir.

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
arkadaşlar böyle bi program var mı instagram da otomatik bir sürü hesap açabilcek bir bot var mı. sonuçta aynı ip adresi üzerinden art arda hesap açınca intagram engelliyor yani ip adresini değiştirmesi lazım her hesaptan sonra.ve telefon numarasıyla onaylaması lazım bunları otomatik yapabilen bi program var mı ?
e posta istiyor sıkıntı

Uzman Üye
5 HİZMET YILI
arkadaşlar böyle bi program var mı instagram da otomatik bir sürü hesap açabilcek bir bot var mı. sonuçta aynı ip adresi üzerinden art arda hesap açınca intagram engelliyor yani ip adresini değiştirmesi lazım her hesaptan sonra.ve telefon numarasıyla onaylaması lazım bunları otomatik yapabilen bi program var mı ?
öyle bişey imkansız bence boş yere zamanını harcama zaten hesap açma 2 3 dk bişey sürüyor her gün 1 2 tane aç birşey olmaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...