otomatik instagram spam botu yapılır mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
9 HİZMET YILI
Abilerim otururken aklıma geldi bi sistem olucak farklı farklı proxyler otomatik instagram spam botu veya başka bişeyler olma şansı varmı veya yapılırmı merakımdan soruyorum

Ultra Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Kodlamayı öğren az biraz.
Sonra kendini geliştir, Uğraş kendin yap.
Kimse uğraşmaz söylim BENDE DAHİL.

Üye
7 HİZMET YILI
Eğerkodlamaya merakın varsa ve biliyorsan yapılabilir neden yapılamasın? ama öğrenmende fayda var ben şuanda assembly öğrenmeye çalışıyorum udemyden sonra c++ seti alacam mesela sende böyle şeyler yapabilirsin

Ultra Üye
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
Eğerkodlamaya merakın varsa ve biliyorsan yapılabilir neden yapılamasın? ama öğrenmende fayda var ben şuanda assembly öğrenmeye çalışıyorum udemyden sonra c++ seti alacam mesela sende böyle şeyler yapabilirsin
Udemy derslerini tavsiye etmem. Verdiğiniz para boşa gider. Kaliteli eğitim verilmiyor.

Seçkin Üye
8 HİZMET YILI
kolay yapılabilir ama bunun için uğraşacak birileri oldugunu düşünmüyorum sana kodlamak isterdim ama visual studio'yu kurmaya üşeniyorum :D

Ultra Üye
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
nereyi tavsiye edersin ya da hangi kaynağı?
Kodlama ile ilgili eğitim veren kitaplar mevcut. Emin ol Udemy 'den daha fazla şey öğrenirsin o kitaplardan alırsan. Hemde paran cebinde kalır. Veya kurslara gidebilirsin. Anlatım yüz yüze ve canlı olacağı için daha anlaşılır olacaktır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...