27 Nis 2021 #1 litihius L Üye Katılım 11 Nis 2021 Mesajlar 20 Tepki puanı 1 Yaş 25 5 HİZMET YILI Bir Program vardı otomatikmen bütün microsoft visual paketlerini kuruyordu ismini hatırlayamadım bir türlü (yeni format attım bilgisayara ondan gereklı) bilgisi olan var ise yardımcı olabilir misiniz Son düzenleme: 27 Nis 2021
Bir Program vardı otomatikmen bütün microsoft visual paketlerini kuruyordu ismini hatırlayamadım bir türlü (yeni format attım bilgisayara ondan gereklı) bilgisi olan var ise yardımcı olabilir misiniz
Çözüm #Roaccat 27 Nis 2021 DirectX: Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Visual Paketleri: Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap (rardan çıkarıp klasöre atınız ardından instal_all.bat komut dosyasını yönetici olarak çalıştırınız.)
DirectX: Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Visual Paketleri: Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap (rardan çıkarıp klasöre atınız ardından instal_all.bat komut dosyasını yönetici olarak çalıştırınız.)
27 Nis 2021 #2 #Roaccat Ey yüce yaradan bana fantastik bir hayat yaşattın. Emektar Üye Katılım 2 Ocak 2016 Mesajlar 4,595 Çözümler 1,842 Tepki puanı 2,297 Ödüller 18 10 HİZMET YILI DirectX: Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Visual Paketleri: Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap (rardan çıkarıp klasöre atınız ardından instal_all.bat komut dosyasını yönetici olarak çalıştırınız.) Oyla 0 Olumsuz oyla Çözüm
DirectX: Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Visual Paketleri: Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap (rardan çıkarıp klasöre atınız ardından instal_all.bat komut dosyasını yönetici olarak çalıştırınız.)