Oturduğum binada alt yapı yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
Yaklaşık 8 aydır binada oturuyoruz, adresim gözüküyor fakat hala ve hala başvuru atmaya çalıştığımda ''Adresinize hizmet verilmemektedir.'' geliyor. 3 4 aydır bekliyorum belki alt yapı falan halledilir diye, ama daha alt yapı konusunu ne açan var ne umursayan, mobil internet ile artık dayanamıyorum. Arkadaşlar, evimin alt yapısı yok ne yapmam gerek? evim neredeyse yeni 8 aydır falan yapıldı bina ve ne kadar gibi bir süreçte yapılır, ulan hemen yanımdaki apartmanın alt yapısı var fakat benim evimin hala yok. Ne yapmam gerek bakar mısınız?

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
türk telekomdan tanıdık bulursan hemen hallederler eğer tanıdığın yoksa alt yapı için başvuracaksın sürekli ara taciz et apartmanda sadece sen mi oturuyorsun başkaları da varsa işin daha çabuk ilerler bende de oldu aynısı binadakilerden imza topladım anca geldiler..

Ultra Üye
Ödüller
12
7 HİZMET YILI
BTK ya dilekçe vermen lazım. binadaki her dairenin imzası olsun sonuç daha hızlı olur.

Onaylı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Benimde öyleydi kardeşim ttye başvuru yaptım çok geldi altyapı evime çile çektim ama en sonunda 100 MB destekli fiber çekildi

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Arkadaşın dediği gibi tanıdık var ise halleder yoksa öteki türlü benim urfa da arkadaş vardı 6 senede anca geldiler :D Ayrıca tek başına yapmayacaksın örnek veriyorum başvuruyu tek yaparsan pasif görür ama mahalle olarak toplu olarak imza toplar yaparsan o zaman bir nebze daha şansın yüksektir

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Yaklaşık 8 aydır binada oturuyoruz, adresim gözüküyor fakat hala ve hala başvuru atmaya çalıştığımda ''Adresinize hizmet verilmemektedir.'' geliyor. 3 4 aydır bekliyorum belki alt yapı falan halledilir diye, ama daha alt yapı konusunu ne açan var ne umursayan, mobil internet ile artık dayanamıyorum. Arkadaşlar, evimin alt yapısı yok ne yapmam gerek? evim neredeyse yeni 8 aydır falan yapıldı bina ve ne kadar gibi bir süreçte yapılır, ulan hemen yanımdaki apartmanın alt yapısı var fakat benim evimin hala yok. Ne yapmam gerek bakar mısınız?
Altyapı vardır mutlaka altyapı olmaması gerçekten imkansız gibi bir şey gidip altyapı bakanlığına da başvurabilirsin btk'ya da başvurabilirsin benim tahminime göre port boş port yok yani boş port olmadığı takdirde hizmet verilmemektedir altyapınız gözükmüyor tarzında hatalar oluyor zaten dediğim gibi gidip bildirmen lazım ki ancak bu şekilde çözebilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
bende bi gecekondu mahallesine taşınmıştır ttnet fiber alt yapısı yoktu
hemen bulduğum tokilere yerleştim neyse ki orda alt yapı vardı
kanka en mantıklısı taşınman yoksa zor alt yapı için başvuru yapsan kim bilir ne zaman gelirler
boşa zaman kaybı

Seçkin Üye
Ödüller
1
Sosyal
3 HİZMET YILI
tanıdık yani torpil olmadan daha çok beklersin şehir içi ise 1 yılda gelir yöye benzer biryerse nerdeyse hiç gelmezler

Donator
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
2014 de ttnet fiber alt yapı başvurusu yapmıştım dün yapımına başladılar hesabını sen yap bence bir superbox felan al yoksa daha çok internetsiz kalırsın.

injecting to 0xDEADBEEF
Ultra Üye
Ödüller
13
Sosyal
8 HİZMET YILI
Telekomun şehrindeki ana müdürlüğüne gidip altyapı dilekçesi doldur. Yaz aylarına girdiğimiz için telekom yoğun bu dönemlerde biraz herkes memleketine dönüyor nakil ediyor vs. Dilekçeyi yaz ve bekle başka yapacağaın çok şey yok.

Üye
3 HİZMET YILI
Apartmanda ki komşularınla birlikte dilekçe verirseniz süreci hızlandırırlar bilgilendireyim.

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Bende depremden dolayı başka bir yere taşındım alt yapı yok dediler telefonda santralden çekiyorlar direkten dedim yok dediler port falan. Türk telekom mağazasına gittim ordan birine yönlendirdiler aradım yaptılar yani gelip bağladılar DSL olarak direkten bağlandı fiber değil tabii ki. Yani tanıdık olcak sanırm illa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...