- Yasaklandı
Banlı Üye
Selam, MemoryHackers Üyeleri Forumda Biraz Gezindim Ve Böyle Bir Konu Olmadığını Farkettim Açmak İstedim Konu Başlığı Facebook,Twitter Gibi Sosyal Ağlardan Gelen Mailleri Silme,Taşıma'yı Göstericeğim. İyi Forumlar
Öncelikle hotmail.com Adresine Giriyoruz Ve E-Posta - Şifremizi Giriyoruz,
Girdikten Sonra Yukarı [Sol'da] Görünüm: Tümü Diye Bir Tik Vardır Onu İşaretliyoruz,
Seç Dedikten Sonra Herşeyi Seç/Taslaklar Klosörünüz Gelir Karşımıza Onuda Tikliyoruz
Silmek İstiyor İseniz Sil Butonuna Basıp Silebilirsiniz Kesin Emin Değilseniz Eğer
Önemli Belgeler,Mailleriniz Varsa Taşımak İçin Taşı Butonuna Basıp Taşımak İstediğiniz Katagoriyi Seçebilirsiniz,
Şuraya Taşı Diyerek İstediğiniz Klosörünüze Taşıyabilirsiniz,
Katagoriler Özelliği İse Kendinizin Açtığı Klosörler Mevcut İse Oraya Taşıyabilirsiniz,
Öncelikle hotmail.com Adresine Giriyoruz Ve E-Posta - Şifremizi Giriyoruz,
Girdikten Sonra Yukarı [Sol'da] Görünüm: Tümü Diye Bir Tik Vardır Onu İşaretliyoruz,
Seç Dedikten Sonra Herşeyi Seç/Taslaklar Klosörünüz Gelir Karşımıza Onuda Tikliyoruz
Silmek İstiyor İseniz Sil Butonuna Basıp Silebilirsiniz Kesin Emin Değilseniz Eğer
Önemli Belgeler,Mailleriniz Varsa Taşımak İçin Taşı Butonuna Basıp Taşımak İstediğiniz Katagoriyi Seçebilirsiniz,
Şuraya Taşı Diyerek İstediğiniz Klosörünüze Taşıyabilirsiniz,
Katagoriler Özelliği İse Kendinizin Açtığı Klosörler Mevcut İse Oraya Taşıyabilirsiniz,