Overclock yapınca mavi ekran veriyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
P5G41-M LE anakartla overclock yapmaya çalıştığımda mavi ekran veriyor manuel den yapıyorum auto dan % sel bir şekilde seçiyorum hepsinde sonuç aynı mavi ekran veriyor q9400-8800gt 350 w psu var neden yapamıyorum bilgisi olan varmı şimdiden teşekkürler

A L G O S
Seçkin Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
oc sıkıntılı bi iş knk sistem eski. eski forumlara bak orda cevabını bulursun

Son düzenleme:
Onaylı Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
kanka bazı siteler var arasan bulursun sistemini giriyorsun o sana overclock hakkında her türlü bilgiyi veriyor sistemin biraz eski bence risk alma iyice bi kontrol et

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
o sistemle oc yapilmaz ayrica oc yapmaya müsait ekran kartı , cpu ve anakarta sahip olman lazım kabaca sen o sisteme oc degilde %5 boost yapabilrsin en fazla ondada mavi ekran atar yada stabilize sorunu yaşarsın hiç uğraşma ha uğraşırsan özelden yaz nvram arizalari anakartta mosfet bozulması gibi oc sonucu dogan arızaları tamir ediyoruz yardımcı olurum seve seve :)

Süper Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
İşlemcinizin stabilitesini bozmuşsunuz. Değeri yavaş yavaş yükseltip işlemciyi stres testine sokun. Herhangi bir sorun olmaz ise yükseltip maksimum noktayi arayabilir veya o noktada kalabilirsiniz. Veya işlemciniz stabil ama soğutma yeterli gelmiyor olabilir. Termal macunu yenileyin ve kasa ici, fanlari temizleyin. İşlemciniz yüksek ısı değerlerine yükseldiğinde bu tür sorunlar çıkarabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...