Satıyorum Overwatch 2 - Aimbot - ESP

no more pain
Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Overwatch 2 için hile satıyorum rar dosyası olarak vereceğim isteyenler bana yazabi̇li̇r.

Fiyat: 500

Özellikler:

AIMBOT: Enable / Disable Customized Hotkey Prediction FOV Size Custom Smoothing Amount Custom Bone Target (Head, Body,Closest) Custom Aimbot Switch Time

FLICK AIMBOT: Enable / Disable Customized Hotkey Prediction FOV Size Smoothing Amount Custom Acceleration (Basic, Velocity, Distance) Custom Bone Target (Head, Body,Closest) Custom Aimbot Switch Time

VISUALS: Customizable Colors (All ESP) ESP Target (Enemy, Team, Both) Outline ESP Bone ESP 2D Box ESP Skill Monitor Shield Health ESP Health Bar ESP Distance ESP Character ESP ULT Percentage ESP

MISC: Automatic Ability Timer Ability Aimbot (Customizable Smoothing / Hotkey) Auto Melee Custom Configuration (All Heros)

Ekli dosyalar

• 5.png
    5.png
    30.3 KB · Görüntüleme: 118
The sea does not like to be restrained.
Emektar Üye
Ödüller
10
Sosyal
4 HİZMET YILI
Merhaba, Fiyat: 500 yazmışsınız ancak para birimini ve günlük/haftalık vs. belirtmemişsiniz. Hileyi key vs. olmadan mı vereceksiniz?

If u wanna
Seçkin Üye
Ödüller
10
Sosyal
10 HİZMET YILI
Merhaba, Fiyat: 500 yazmışsınız ancak para birimini ve günlük/haftalık vs. belirtmemişsiniz. Hileyi key vs. olmadan mı vereceksiniz?
internetten bulduğu rar haline getirilmiş dosyayı atacak key generate etmek için kodlama bilen bir arkadaşa benzemiyor :)

no more pain
Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Fiyat 500TL'dir

internetten bulduğu rar haline getirilmiş dosyayı atacak key generate etmek için kodlama bilen bir arkadaşa benzemiyor :)
İnternetten bulduğum bir hile değil, öncelikle boş yere iftira atmayı bırakalım :) Reseller yapıyorum ve bu hilede key var dostum, bu attığın şeyde tutmadı maalesef, tek bildiğin şey kodlama bilmiyorum evet :)

Uzman Üye
Ödüller
4
3 HİZMET YILI
hileyi kanıtlı bir şekilde gösterir misin?