configini asıl hilenin konusunda bulabilirsin. ben sadece hotkey için bu konuyu açtımtamam da dostum bunun configi lazım ayarsız calısmıyor bu![]()
yaptım sonradan yapmam gereken bir şey var mı çünkü hala çalıştıramadımahk dosyasını çalıştırdıktan sonra önüne çıkacak arayüzde "triggerbot on" tuşuna bas bir de "aimbot off" tuşuna bas kaydet.
hayır. rakibe doğru aimi tutup f tuşuna basarsan çalışacaktıryaptım sonradan yapmam gereken bir şey var mı çünkü hala çalıştıramadım
Post automatically merged:
hani çözünürlük falan mı değişmem lazım tam ekran yerine pencereli falan mı
scriptin yazarı ben değilim yazılım bilmiyorum maalesef :Ctrigger botu bende calışmıyor legit aimbot olursa cok iyi olur bence .
ban riski aimbot kullanıyorsan tabiki var. indirdiğin scriptten ban yemezsin ama izlenime düşersen ban yersinban riski var mı
config kısmı ekrana gelince triggeri açtım aimbotu kapat tuşuna bastım save bastım sonradan f ye basıyorum ama maalesef olmuyorhayır. rakibe doğru aimi tutup f tuşuna basarsan çalışacaktır
scriptin yazarı ben değilim yazılım bilmiyorum maalesef :C
ban riski aimbot kullanıyorsan tabiki var. indirdiğin scriptten ban yemezsin ama izlenime düşersen ban yersin