Reisler şimdi ben 1 2 ay önce hileyle 2 maç attım ama baya belli ettim. 2 aydır vac yemedim , bundan sonra yermiyim ? Şey diye düşünüyorum rapor etmediyseler overwatcha düşmemişimdir diye.
hcaom bi kaç aya yemenin imkanı yok bak maximum 2 haftadır senin zaten ne kadar report yediğine bağlı biraz da valla kuzenim tam 3 ay boyunca buranın hilesini kullandı işte 6 ayı geçti sanırım çar hala ban yemedi
hcaom bi kaç aya yemenin imkanı yok bak maximum 2 haftadır senin zaten ne kadar report yediğine bağlı biraz da valla kuzenim tam 3 ay boyunca buranın hilesini kullandı işte 6 ayı geçti sanırım çar hala ban yemedi amk
hilede report etme özelliği mi ne vardı sanırımadamlara ban attırıyoduk biz ban yemiyoduk - ama uyarayım hile kullandıgın hesaba skin çekme aga öyle bi saçmalık yapma derim yapacaksanda çok legit ayarlar yap dikkatli ol
eğer semi-rage oynuyorsan max maçta düşersin ow ye ama yok legit oynuyorum legiditn dibine vuruyorum dersen siksen ban yemezsin kankam neden dersende sen 64tick serverde oynuyosun owde insanlar seni 32tick izliyor