Evet 3 Aydır Hile CS:GO da hile kullanıyordum . Ve bugün ban yedim . Aslında Bellide etmemiştim o kadar her zamanki gibi oynadım ama silverlarla girdim . Yüksek ihtimal report bot yedim . Neyse hileler başarılıydı :d dikkatli kullanın sizde
Çok belli etmeden oynadım diyorsun ama aslında oyun oynarken kendimizden geçebiliyoruz ve en ufak dalgınlıkta bunu belirgin hale getirebiliyoruz.Overwatch'a yakalandığın zaman aim titremesini farkedenler olmuş olabilir veyahut dediğim gibi dalgınlığına gelip duvar izlediğini belirgin hale getirmiş olabilirsin.Her ne kadar belirgin etmemeye çalışsak da er yada geç yakalanıyoruz
O vac ban değil. Sana şöyle söyleyeyim. 1 senedir cs go oynamıyorum. Paso dota oynuyorum,rahat 3.000 saat Dota 2 var. CS GO ise sadece 38 saat. Her neyse. En son CS:GO 1 sene önce oynadım, oda hilesiz. Daha sonra geçen hafta bir baktım profile Vac yasaklaması. CS GO ban atmış. Oyun bilgisayarımda bile yüklü değil
Yanlış anlaşıldım aslında ow den ban yediğimi belirtmek istedim zaten hile vac yedirtmiyor silver arkadaşlarla girdim büyük ihtimal report bot veya benzeri bişey attılar ve ow ye düştüm belli ettiğimi sanmıyorum ki ow izleyen hevesli nova 1 ler var adam hayatında onetap görmemiş hile olmasan bile banlanma ihtimalin yüksek oluyor ama hile gayet başarılıydı hesap alırsam kullanmaya devam edeceğim