ban yemişim xd

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Re I
Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
dün bi arkadaş konu açmıştı *2 aydır hile kullanıyordum bugün ban yedim diye* bende 3 aydır kullanıyorum 1-2 güne bende ban yerim dedim ve bugün girdiğim de ban yemişim :( dikkatli kullanın benim ban yemem zaten normaldi çok belli ediyordum urfta falan deli gibi ezreal zed kai sa oynuyordum 3 ay bile iyi aslında aşırı belli etmeme rağmen

Hilesiz hiç bir oyun kalmayana kadar devam
Süper Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Geçmiş olsun dostum urfta falan çok belli oluyor script kaşınmışsın sende

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Genel olarak herkes yedi kanka çoğu azı yok bunun :D

Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Bugün ban dalgası vardı büyük ihtimalle sen de oraya düşmüşsün urf'tan dolayı olsa gerek ben 5 aydır düzgünce kullanıyorum hiç bir problem yaşamadım belli etmemeye özen gösterirsen ban yeme ihtimalin yok zaten Riot'un ban dalgaları 6 ayda 1 ya da 1 yılda 1 şeklinde oluyor o yüzden anında ban diye bişey yok

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Bende 2 3 aydır kullanıyorum halen ban yemedim ama ben belli etmiyorum sıfır hiç belli etmiyorum ondan olabilir

Onaylı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
1 aydır tr de oynuyorum hala ban yemedim 2 hafta westte oynadıgım hesap ban yemiş bugün

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Bende belli etmiyorum aylardır sıkıntı yaşamadım. Kimse script demedi şimdiye kadar.

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Bende aynı şekilde dediğiniz gibi kullanıyordum fakat bu ban meselesinin birden fazla ayrıntısı var. Öncelikle dodge secenegi acıksa ve karşıdaki sc olayını biliyorsa bir kere bile imkansız dodge atılırsa ve oyun sonu seni raporlarsa zaten riotun arşivine giriyorsun ve incelemeye aldıklarında göze carpıyor ikincisi oyun geçmişleri bakılıyor onceden atıyorum surekli dusuk kda isen ve bir anda yükselmeye baslıyorsan bu cok göze batıyor. Ücüncüsü ise lol dosyasının icinde herşey düzgünmü değilmi fazldan bir dosya varsa zaten direk ban o yüzden kullanırken dodge secenegi kaplı olsun minion ve kombolar acık olsun sadece :) yani 15-5 değilde 15-20de gitsen zaten güclüsün 10adım öndesin oyun başında :)

ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİR Kİ GÜLÜM
Efsane Üye
Ödüller
19
10 HİZMET YILI
Abartarak oynamışsın dediğime göre geçmiş olsun

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
ilk banım lolde, 2 hesap kastım 30 seviye 90 seviye ikisede yemiş çıldırmalık ya. Ne kadar scriptle kastıksada emek verdik

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
ilk banım lolde, 2 hesap kastım 30 seviye 90 seviye ikisede yemiş çıldırmalık ya. Ne kadar scriptle kastıksada emek verdik
Gecmiş olsun dostum benimkide aynı :D 50lvl kadar sc ile kastm ve sonunda ban :D neyse bota salcaz artık yeniden

Uzman Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
ban wawe geldi knk herkes yedi nerdeyse inject eden ban wawe var şuan en iyisi yeni çar açıp kullanmak

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Hileyi kurmadan önce deepfreeze kurmuştum bu şekilde bayadır ban yemiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...