Overwatcha düşüp belli edip ban yemeyenler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
6 HİZMET YILI
Evet, böyle kişiler var. Wireshark ile profillerini buluyorum. Overwatchda bakıyorum bıçakları var hileler. Bunlara yazıyorum envanteri boşalt ban yiyeceksin diye, adam ban yemiyor bildiğin overwatcha düştüğü halde ban yemiyor. Bu nasıl mümkün olabilir arkadaşlar?

Skeet number number 1
Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Dostum Wall Hack kullanmadığım Halde Overwatch ban Yedim Sadece adamı Gördüğüm zaman Yeşil Görünüyordu Yani Only Visible Modu açıktı Ve ban yedim
çok saçma bi sistem Adamı izlemiyorum görmüyorum Ve ban yiyorum ,
Ayrıca şöyle report bot Whitelist siteleri var bi para Ödeyip onun karşlığı Ban yemiyolar Muhtemelen Oda öyle yapmıştır

Üye
6 HİZMET YILI
Dostum Wall Hack kullanmadığım Halde Overwatch ban Yedim Sadece adamı Gördüğüm zaman Yeşil Görünüyordu Yani Only Visible Modu açıktı Ve ban yedim
çok saçma bi sistem Adamı izlemiyorum görmüyorum Ve ban yiyorum ,
Ayrıca şöyle report bot Whitelist siteleri var bi para Ödeyip onun karşlığı Ban yemiyolar Muhtemelen Oda öyle yapmıştır
mesela bugün birine yazdım adam türk çıktı nasıl düştüm günde 1 maç atıyorum en son 3 gün önce girmiştim falan yazdı envanteri arkadaşın hesabına atıcam dedi ama daha atmadı şuanda ban da yemedi isim falan değiştirdi etkisi varmı bilmiyorum. Konuyla alakasız ama adam globaldi. Bazıları diyordu ki overwatchda kendinizden düşük rütbeler sizi izleyemez. Ama ben daha mg2 yim adamı izledim

Ghost of Pleaasure
Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
Wall Hack kullanmadığım Halde Overwatch ban

Ultra Üye
Ödüller
12
10 HİZMET YILI
Twitch yayınında csgo izlerken karşıya gelen hilecilerin gamesense kullanıp yasaklanmadıklarını söylemişlerdi öyle birşey var mı gerçekten merak ettim dediğin gibi olabilir.

Üye
5 HİZMET YILI
ban yememelerinin sebebi övgübotu vs şeyler atması

Üye
5 HİZMET YILI
ban yememe sebepleri çoğunlukla ellerindeki şeyleri dikkat etmemeleri ve özellikle hileleri para ile almaları

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
knk ban yiyorlar illaki çok beeli ederlerse öyle net gidiciler ben de bi ara belli ettim yedim oyüzden ama çaktırmazsan birşey olmayada biliyor

Üye
5 HİZMET YILI
kanka az önce para ile hile alan bir arkadaşım ban yedi çokta güvenli değillermiş

Skeet number number 1
Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Twitch yayınında csgo izlerken karşıya gelen hilecilerin gamesense kullanıp yasaklanmadıklarını söylemişlerdi öyle birşey var mı gerçekten merak ettim dediğin gibi olabilir.
yok kardeşim gamesense Çok ağır şekilde kodlanan Paste olmayan 1. Sırada Gelen csgo HvH hilesidir Tabi Lua Script vb Eklenerek legit de oynanır.
gamesense kullanan ban yemiyo diye bişey Yok direk ban yer rage şekilde oynuyorsa Sadece Her el 2-3 defa reportlicaksın 2-3 güne ban yer Çok maç attıysa Hileyle

Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
dostum aynısı bana da oldu karşı da ki adam hile açtı bi 5 round sonra da ben de açtım ama o adam ban yedi bana bildirimi geldi maçta silindi ama ben ban yemedim yaklaşık 1 ay oluyor bu olay ve 2-3 kere karşılaştım bu gibi olaylardan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...