Overwatch'dan ban yedim ( CS'GO )

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
selamun aleykum beyler cs go hesap almıstım 450 saat kastım ve hiç hile kullanmadım faceit oynamak içinde belli saat istedigi için mm de 50 mac attım bılıyorsunuz unrankedken ful 30+ kill aldım ve ban yedım anlamıs durumda degilim owlara kim bakıyor duzeltebılırmıyım cok sacma bırsekılde ban yedım sadece faceit oynuyorum 310 mac oynamısım hatta

İts Adventure Time
Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Overwatch nedir?
Overwatch, CS: GO topluluğunun, topluluğun 'Araştırmacılar' olarak adlandırılan nitelikli ve deneyimli üyelerinin yıkıcı davranış raporlarını gözden geçirmesine, bu raporların geçerli olup olmadığını belirlemesine ve geçici yasaklar uygulamasına izin vererek kendini düzenlemesini sağlayan bir oyun içi tekrar inceleme sistemidir. Eğer uygunsa.
Overwatch nasıl çalışır?
Potansiyel Overwatch Müfettişlerine, ana menüde değerlendirmeleri gereken bekleyen bir vaka olduğunu gösteren aktif bir Overwatch düğmesi sunulur. Müfettişler daha sonra bir tekrarı izleyerek (sekiz tur değerinde veya yaklaşık 10 dakika) ve bir karar seçerek katılmayı seçebilirler.
Araştırmacılar toplu olarak bir suçun meydana geldiğini kabul ederse, Overwatch yasağı verilecektir. Yasak süresi, suçun ciddiyetine ve varsa Şüphelinin mahkumiyet geçmişine bağlı olacaktır.
Suçlamalar ve olası hükümler nelerdir?
Başlıca kesinti biçimlerini kapsayan değerlendirilecek dört farklı suçlama vardır. Her suçlamanın iki olası kararı vardır: 'Yetersiz Kanıt' ve 'Makul Bir Şüphenin Ötesinde Kanıt' Bir Müfettiş, incelemeyi 'Ertelemeyi' seçebilir ve daha sonra bir çözüm olmaksızın yeniden başlatabilir.
Bir davanın sonunda ne olur?
Her bir suçlama için, sistem, Soruşturmacıların toplu kararının oybirliğiyle karar üzerinde anlaştığını belirlerse, dava kapatılacak ve dava hakkında verilen tüm kararlar nihai kararı belirleyecektir. Yeterli karar “Yetersiz Kanıt” ise veya sonuçsuz ise, dava reddedilecektir.
Overwatch tarafından suçlu bulundum, bu ne anlama geliyor?
Overwatch yasakları tartışmaya açık değildir ve Steam Destek tarafından kaldırılamaz veya azaltılamaz.

*Bizzat steam'den alıntırdır.
Hesap satın alınmışsa pek takmazlar bence.
Hesabı güvenilir yerden mi aldın?
yani aynı sehap 2 veya daha fazla kişi tarafından satın alınmış olabbilir mi?

Son düzenleme:
Banlı Üye
8 HİZMET YILI
Hile kullanmadıysan sonuna kadar hakkını savun vac yemediysen sadece ow yediysen tekrar kontrol ettir.

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Peşini bırakma kanka support'a falan yazdın mı

Bu hayatı ciddiye almayan gerçek eğlenendir
Uzman Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
vac yemediysen destek e ileti gönder ve inceleme iste

Onaylı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
ow yediysen bir ihtimal açabilirler normal yediysen imkansız desteğe yaz.

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
ow yedım oyunda genel bekletme süresi ayzıyor ve destege yazdım ingilizce ve türkce gece gece morelım bolzum

Süper Üye
6 HİZMET YILI
Hesapta daha önce hile kullanılmışsa benziyor ancak hesabın asıl sahibi siz değilseniz destek almayı bırakın hesap dahi bloke edilebilir üzücü bir durum hesabı aldığınız kişiylede irtibat kurun derim hocam.

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Hesapta daha önce hile kullanılmışsa benziyor ancak hesabın asıl sahibi siz değilseniz destek almayı bırakın hesap dahi bloke edilebilir üzücü bir durum hesabı aldığınız kişiylede irtibat kurun derim hocam.
hesap benim hocam rankım eskınden globaldım 50 macta lem oldum sen dusun cok sacma hani demek ıstedıgım her oyun 30+ kill alıyordum silver mg ranklarında yanı boyle ban atması cok sacma

Süper Üye
6 HİZMET YILI
hesap benim hocam rankım eskınden globaldım 50 macta lem oldum sen dusun cok sacma hani demek ıstedıgım her oyun 30+ kill alıyordum silver mg ranklarında yanı boyle ban atması cok sacma

Hesap almıştım deyince prime hesap aldınız ama siz kastınız sandım hocam hesap alınıp prime upgrade edilerek satılan hesaplar var genelde o açıdan kafam oraya gitti. Hiç hilede kullanmadığınız halde ban yemeniz garip muhakkak steam desteğe yazıp ov banın hatalı ve yanlış olduğunu incelenmesini talep ederseniz yasağın kaldırılabildiğini duydum ov için tabiki.

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
knk son zamanlarda çok haksız ban atıyorlar 0 hiç hile açmamış hesaplar bile banlanıyo ben oyüzden steam hesabıma zeval gelmesin diye bıraktım ki geri de açmıyorlar banları haksız ban atmaları yetmiyormuş gibi birde steam hesabında çöp oluyor

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
benim arkadaşımda geçen ban yedi hile kullanmamasına rağmen steam destek ile iletişime geçti ama onun banını açmadılar sende dene şansını bi

Uzman Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
iyi sacmalıyorsunuz , ow ban sadece izlenme banına göre atmıyor . En son izlenme sonrası csgo ya inject edilen kernel dosyalarına bakıyor orda herhangi birşey olursa öyle ban yiyorsunuz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...