Onaylı Üye
Overwatch nedir?
Overwatch, CS: GO topluluğunun, topluluğun 'Araştırmacılar' olarak adlandırılan nitelikli ve deneyimli üyelerinin yıkıcı davranış raporlarını gözden geçirmesine, bu raporların geçerli olup olmadığını belirlemesine ve geçici yasaklar uygulamasına izin vererek kendini düzenlemesini sağlayan bir oyun içi tekrar inceleme sistemidir. Eğer uygunsa.
Overwatch nasıl çalışır?
Potansiyel Overwatch Müfettişlerine, ana menüde değerlendirmeleri gereken bekleyen bir vaka olduğunu gösteren aktif bir Overwatch düğmesi sunulur. Müfettişler daha sonra bir tekrarı izleyerek (sekiz tur değerinde veya yaklaşık 10 dakika) ve bir karar seçerek katılmayı seçebilirler.
Araştırmacılar toplu olarak bir suçun meydana geldiğini kabul ederse, Overwatch yasağı verilecektir. Yasak süresi, suçun ciddiyetine ve varsa Şüphelinin mahkumiyet geçmişine bağlı olacaktır.
Suçlamalar ve olası hükümler nelerdir?
Başlıca kesinti biçimlerini kapsayan değerlendirilecek dört farklı suçlama vardır. Her suçlamanın iki olası kararı vardır: 'Yetersiz Kanıt' ve 'Makul Bir Şüphenin Ötesinde Kanıt' Bir Müfettiş, incelemeyi 'Ertelemeyi' seçebilir ve daha sonra bir çözüm olmaksızın yeniden başlatabilir.
Bir davanın sonunda ne olur?
Her bir suçlama için, sistem, Soruşturmacıların toplu kararının oybirliğiyle karar üzerinde anlaştığını belirlerse, dava kapatılacak ve dava hakkında verilen tüm kararlar nihai kararı belirleyecektir. Yeterli karar “Yetersiz Kanıt” ise veya sonuçsuz ise, dava reddedilecektir.
Overwatch tarafından suçlu bulundum, bu ne anlama geliyor?
Overwatch yasakları tartışmaya açık değildir ve Steam Destek tarafından kaldırılamaz veya azaltılamaz.
hesap benim hocam rankım eskınden globaldım 50 macta lem oldum sen dusun cok sacma hani demek ıstedıgım her oyun 30+ kill alıyordum silver mg ranklarında yanı boyle ban atması cok sacmaHesapta daha önce hile kullanılmışsa benziyor ancak hesabın asıl sahibi siz değilseniz destek almayı bırakın hesap dahi bloke edilebilir üzücü bir durum hesabı aldığınız kişiylede irtibat kurun derim hocam.
hesap benim hocam rankım eskınden globaldım 50 macta lem oldum sen dusun cok sacma hani demek ıstedıgım her oyun 30+ kill alıyordum silver mg ranklarında yanı boyle ban atması cok sacma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?