- Yasaklandı
-
Banlı Üye
para olsa zaten attırırım.10 tlye 200 300 bot atıyorlar uğraşmana değmez
oyunda ki güven faktörünü yükseltiyor bu şekilde takıma veya karlıya troll,hile vb. oyuncuların gelmesi düşüyorovgu botumu ne ise yariyorki
Verecek param yok maalesef ki. Bir çok sitenin olduğunu bende biliyorum dostum teşekkürler.Ücretsiz bot yok ama paralı var gayet uygun fiyatı internetten bulabilirsin istersen linkte bırakırım
3-5 lira biriktiremez misin dostumVerecek param yok maalesef ki. Bir çok sitenin olduğunu bende biliyorum dostum teşekkürler.
Maalesef yani ben para verebilecek olsam zaten aramam ücretsiz bir sürü alternatif var.3-5 lira biriktiremez misin dostum
Tamam hepsi var ama benim kafam çalışmıyor o işlere yapamadım.github da görmüştüm ovgü botu programı steamine para yatırmış olman gerekiyor se prime hesap olman gerekiyor diye biliyorum
Kafam çalışmıyor dostum yardımcı olabilir misin?sitede var ama biraz ugarştırıyor
Teşekkürler yinede.kanka youtubede ayrıntılı bir şekilde anlatıyor şuan internet sorunum var kendime yardım edemiyorum
para yatırdıysan kolay node.js adlı programı indir kur birde BeepIsla/csgo-commend-bot yaz google a ilk çıkan github sitesinden indir programı sonraTamam hepsi var ama benim kafam çalışmıyor o işlere yapamadım.
ben kendim denemiştim hesabımda hile açarken övgü atıyordum her maç sonu yinede kurtarmadı ban yedim :dpara yatırdıysan kolay node.js adlı programı indir kur birde BeepIsla/csgo-commend-bot yaz google a ilk çıkan github sitesinden indir programı sonraBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yapsitesinden steam hesabı oluştur ücretsiz ne kadar övgü istiyorsan o kadar oluştur.Oluşturduğun hesapları history kısmındaki dowloaddan indir. gerisinide youtube dan araştır basit birde apı keyini bul google a steamapıkey yaz bulursun kolay gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?