Özel gelotc aldım spin için ama bunu da denerim umarım dediğin gibidir hvh cfg varsa atar mısın
knk çok doğru hile kullanmadığım zaman bile hile diye ağlayıp mevlana açıyorlar dı bende sinirlenip başladım birden oyun b*k yolundaMalca bir sistem olduğu için öyle birşey olduğunu sanmıyorum bu oyunu maymun gibi oynamak gerekiyor hep karşı takım seni vursun sen vurursan hile diye ağlarlar, aimbotu kapat veya çok düşüpe al sakın aimbotz'da vs. antreman yapma arada bir inek gibi koşup öl yinede hile diye ağlarlar ama yinede az rep yersin.
Mantıklı, brom ama prime olmayıncada her öldüklerinde hile diye ağlayan goldlar var, oyunda reportbot açtığımda bana hile diyen adamda hile çıkıyor, legit oynuyorum yine aynı manzara bıktım artık, ağlayınca admlar benim sinirim bozuluyor daha dakika bir çok mu belli ettim acaba diye.ow bypass gibi bir şey yok owye düşme sebebin karşıdaki kişinin rapor etmesi bunu da engelleyemeceğine göre mecbur owye düşceksin legit takılırsan owye düşme olasılığın azalır.
Primeda bile öyleleri varMantıklı, brom ama prime olmayıncada her öldüklerinde hile diye ağlayan goldlar var, oyunda reportbot açtığımda bana hile diyen adamda hile çıkıyor, legit oynuyorum yine aynı manzara bıktım artık, ağlayınca admlar benim sinirim bozuluyor daha dakika bir çok mu belli ettim acaba diye.
Onun gibide oyun yok be hocam valorant geçiyorum spray ile alakası yok vuruş falan o duyguyu vermiyor. Ah bide hileler azalsa azalmasın şu mevlana falan kalksa çok iyi olucak sistemini geliştiriyorlarmış öyle diyorlar bakalım.Primeda bile öyleleri varen iyisi csgoyu salmak.
Faceit geçebilirsin ordaki anti cheati geçen hile sayısı nerdeyse yok gibi olsa da çok pahalı.Onun gibide oyun yok be hocam valorant geçiyorum spray ile alakası yok vuruş falan o duyguyu vermiyor. Ah bide hileler azalsa azalmasın şu mevlana falan kalksa çok iyi olucak sistemini geliştiriyorlarmış öyle diyorlar bakalım.
1000$ Neresi pahalı yapma yaFaceit geçebilirsin ordaki anti cheati geçen hile sayısı nerdeyse yok gibi olsa da çok pahalı.