Oxygen Not Included tarzında oyun önerisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bir ucaktik dustuk bir gemiydik battik
Efsane Üye
Ödüller
10
6 HİZMET YILI
prison architect

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
RimWorld, çok oynamak istiyorum ama anlamıyorum şu oyunu

Uzman Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Factorio: Fabrika inşa edip otomasyon sistemi kurduğunuz bir hayatta kalma ve strateji oyunudur. Üretim zincirleri oluşturup sürdürülebilir bir sistem kurmayı hedefler.
RimWorld: Karakter odaklı bir koloni hayatta kalma oyunudur. Karakterlerin ihtiyaçlarına ve hikayelerine göre bir koloni inşa etmek gerekmektedir.
Terraria: 2D açık dünya sandbox oyunudur. Yeraltı madenleri, canavarlar, hazineler ve inşaat öğeleri ile doludur.
Dwarf Fortress: Karmaşık bir simülasyon oyunudur. Bir cüce topluluğunu yönetip yeraltı mekânlar inşa etmek ve yaratıklarla savaşmak gerekmektedir.
Don't Starve: Hayatta kalmaya çalıştığınız, tuhaf ve tehlikeli bir dünyada geçen bir macera oyunudur. Yiyecek bulmak, sığınaklar inşa etmek ve tehlikeleri savuşturmak gerekmektedir.
Surviving Mars: Kızıl Gezegen'de bir koloni inşa etmeye çalıştığınız bir strateji oyunudur. Kaynak yönetimi, yerleşim inşası ve sakinlerin ihtiyaçlarını karşılama üzerine odaklanır.
Stardew Valley: Çiftçilik ve hayatta kalma teması taşıyan bir oyun. Tarım, madencilik, balıkçılık ve kasabanızı geliştirmeye odaklanırsınız.
Planetbase: Uzayda koloni inşa etmeye çalıştığınız bir simülasyon oyunudur. Kaynak yönetimi, altyapı inşası ve koloninin hayatta kalması gerekmektedir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...