merhaba arkadaşlar bugün sizlere oynuyabileceğiniz güzel oyunları araştırdım ve çok beğenilen oyunları seçtim ve sizlerle paylaşmak istedim
1. Prototype ( çok sevdiğim bir oyundur)
2.call Of Duty (seri bir oyundur 1.2.3.4.5. bölüm gibi)
3.FarCry 2 (güzel bir oyundur oyun Konsolu ilede oynanabilir )
4.Uncharted Drake ( 1.2.3.4. bölümleri vardır oyun kolu ile oynanılır ve malesef paralı fakat ciddi derece süper
5.Mafia 3 (buda gangaster tarzı muhteşem bir oyundur)
6.BattleField (geçmiş yıllardaki savaşlarla ilgili bir oyun)
7.The Forest (Korkutucu Sayılan bir Survival oyunudur multiplayer ve muthiş bir oyun )
8.Sherlock Holmes ( Bildiğiniz üzere araştırma ve sorunları çözme oyunu fakat bu diğer oyunlar gibi değil aksiyonlu müthiş bir oyun videolarını izleyebilirsiniz )
9.Gang Beast (multiplayer lede oynanır daha zevk alırsınız ve daha çok gülüp eğlenirisniz)
10.Rainbow Six Siege ( silahlı Muhteşem Bir oyun )
gerçekten süper oyunlar isterseniz bunların sistem gereksinimlerinide paylaşabilirim
Son Düzenleme: Dün, 08:14 PM, Düzenleyen: beratnaci21.
1. Prototype ( çok sevdiğim bir oyundur)
2.call Of Duty (seri bir oyundur 1.2.3.4.5. bölüm gibi)
3.FarCry 2 (güzel bir oyundur oyun Konsolu ilede oynanabilir )
4.Uncharted Drake ( 1.2.3.4. bölümleri vardır oyun kolu ile oynanılır ve malesef paralı fakat ciddi derece süper
5.Mafia 3 (buda gangaster tarzı muhteşem bir oyundur)
6.BattleField (geçmiş yıllardaki savaşlarla ilgili bir oyun)
7.The Forest (Korkutucu Sayılan bir Survival oyunudur multiplayer ve muthiş bir oyun )
8.Sherlock Holmes ( Bildiğiniz üzere araştırma ve sorunları çözme oyunu fakat bu diğer oyunlar gibi değil aksiyonlu müthiş bir oyun videolarını izleyebilirsiniz )
9.Gang Beast (multiplayer lede oynanır daha zevk alırsınız ve daha çok gülüp eğlenirisniz)
10.Rainbow Six Siege ( silahlı Muhteşem Bir oyun )
gerçekten süper oyunlar isterseniz bunların sistem gereksinimlerinide paylaşabilirim
Son Düzenleme: Dün, 08:14 PM, Düzenleyen: beratnaci21.