Oynamaktan Zevk Alacagınız Oyunlarr

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
9 HİZMET YILI
merhaba arkadaşlar bugün sizlere oynuyabileceğiniz güzel oyunları araştırdım ve çok beğenilen oyunları seçtim ve sizlerle paylaşmak istedim
1. Prototype ( çok sevdiğim bir oyundur) 
2.call Of Duty (seri bir oyundur 1.2.3.4.5. bölüm gibi)
3.FarCry 2 (güzel bir oyundur oyun Konsolu ilede oynanabilir )
4.Uncharted Drake ( 1.2.3.4. bölümleri vardır oyun kolu ile oynanılır ve malesef paralı fakat ciddi derece süper
5.Mafia 3 (buda gangaster tarzı muhteşem bir oyundur)
6.BattleField (geçmiş yıllardaki savaşlarla ilgili bir oyun)
7.The Forest (Korkutucu Sayılan bir Survival oyunudur multiplayer ve muthiş bir oyun )
8.Sherlock Holmes ( Bildiğiniz üzere araştırma ve sorunları çözme oyunu fakat bu diğer oyunlar gibi değil aksiyonlu  müthiş bir oyun videolarını izleyebilirsiniz )
9.Gang Beast (multiplayer lede oynanır daha zevk alırsınız ve daha çok gülüp eğlenirisniz)
10.Rainbow Six Siege ( silahlı Muhteşem Bir oyun )

gerçekten süper oyunlar isterseniz bunların sistem gereksinimlerinide paylaşabilirim 

Son Düzenleme: Dün, 08:14 PM, Düzenleyen: beratnaci21.

Onaylı Üye
10 HİZMET YILI
Bunların hepsi toplamı 500 veya 600 tl lazım iyi güzel seçmisinde para yok :DDD KONSOL DA Almak lazım Bedava güzel oyunları söleseydin sen

Uzman Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Hackadam3154' Alıntı:
Bunların hepsi toplamı 500 veya 600 tl lazım iyi güzel seçmisinde para yok :DDD KONSOL DA Almak lazım Bedava güzel oyunları söleseydin sen

İndirebilirsin 
:dodgy: :dodgy: :dodgy:

Uzman Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Onaylı Üye
10 HİZMET YILI
xSquallTR' Alıntı:
Hackadam3154' Alıntı:
xSquallTR' Alıntı:
Hackadam3154' Alıntı:

İndirebilirsin 

Bedavadanmı indirebilirim ?

Evet

Pekala hadi kendin indir bedavadan oyunların hepsini resmini at da görem bir kez bu 500 600 tlik younllar mesela youtubers life 24 tl o bedava indiriebilirsin ama bu oyunların en az  bi tanesi tek  40 veya 50 tl o yüzden biraz zor o yüzden ben dedim bedavadan indiilebilen oyunlar atsaydın ya.... :mad: :mad: :mad:

Uzman Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Hackadam3154' Alıntı:
xSquallTR' Alıntı:
Hackadam3154' Alıntı:
xSquallTR' Alıntı:
Hackadam3154' Alıntı:

İndirebilirsin 

Evet

Pekala hadi kendin indir bedavadan oyunların hepsini resmini at da görem bir kez bu 500 600 tlik younllar mesela youtubers life 24 tl o bedava indiriebilirsin ama bu oyunların en az  bi tanesi tek  40 veya 50 tl o yüzden biraz zor o yüzden ben dedim bedavadan indiilebilen oyunlar atsaydın ya.... :mad: :mad: :mad:

Kardeşim bu oyunların hepsi indirilebilir. FarCry, Call of Duty, Battlefield, Mafia, Prototype ben bu oyunları indirip oynadım uzatma.

Onaylı Üye
10 HİZMET YILI
xSquallTR' Alıntı:
Hackadam3154' Alıntı:
xSquallTR' Alıntı:
Hackadam3154' Alıntı:
xSquallTR' Alıntı:

İndirebilirsin 

Evet

Kardeşim bu oyunların hepsi indirilebilir. FarCry, Call of Duty, Battlefield, Mafia, Prototype ben bu oyunları indirip oynadım uzatma.

Hangi bedava sitedenindirdin atsana linkini sitenin

Üye
9 HİZMET YILI
qweqwewqe çok bilmem :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :-/ :-/ :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :D :D

Uzman Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Hackadam3154' Alıntı:
xSquallTR' Alıntı:
Hackadam3154' Alıntı:
xSquallTR' Alıntı:
Hackadam3154' Alıntı:

Evet

Hangi bedava sitedenindirdin atsana linkini sitenin

google a yaz çıkar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...